[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Incep promotiile pe card de Paste

3 aprilie 2012

3 aprilie, 2012 – In perioada 1-30 aprilie, posesorii cardului de credit Carrefour MasterCard pot utiliza promotiile 0% dobanda in 6 sau 12 rate si 6% bani inapoi pe card. Cele doua optiuni de plata pot fi accesate pentru orice tip de produse din magazin, incepand cu jucarii si dulciuri si pana la detergenti sau mobilier de gradina, atat pentru plata la POS-urile din hypermarketurile Carrefour (6 rate), cat si la emiterea cardului Carrefour MasterCard (12 rate).

In plus, posesorii existenti de card Carrefour, care doresc sa-si schimbe vechiul televizor cu unul nou si performant, pot beneficia pana pe 18 aprilie 2012 de avantajele promotiei 12 rate cu 0% dobanda la cumpararea LCD 32LK430 LG, doar la casa Foto ori la solicitarea unui card Carrefour MasterCard.

Pe tot parcursul lunii aprilie, intre 1 aprilie  si 1 mai 2012, utilizatorii de card Carrefour MasterCard primesc si 6% bani inapoi pe card, procent aplicat la valoarea cumparaturilor realizate in hipermarketurile si supermarketurile Carrefour, cu exceptia celor cu 0% dobanda, procentul de cash back dublandu-se fata de valoarea standard acordata de la inceputul acestui an.

Un bonus si mai mare, de 10%, se va acorda in preajma Sarbatorilor pentru a veni in ajutorul utilizatorilor de card care fac achizitii de ultim moment.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?