[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

In plina criza, RBS lanseaza cardurile de credit Visa care au DAE de peste 38%

17 februarie 2010

17 februarie
RBS România lansează cardul de credit RBS Visa destinat persoanelor fizice. Produsul este lansat in doua variante: Clasic si Gold, are o valabilitate de trei ani si permite obtinerea unei linii de credit de pana la 17.500 lei si respectiv, pana la 75.000 lei.
Desi este gandit ca un instrument de plata, card de cumparaturi, banca permite retragerea de numerar in limita a 75% din limita de credit aprobata.

Cardurile sunt prevazute cu o perioada de gratie de pana la 45 de zile iar suma minima datorata bancii este de 4% din total credit utilizat sau minimum 50 lei.

Pentru un card de credit Standard cu o limită de credit de 5.000 lei Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este de 38,44%. In cazul unui card de credit Gold, cu o limită de credit de 15.000 lei, DAE este de 41,12 %.

La finalul fiecarei luni, prin Programul Spend & Earn, pentru orice tranzacţie efectuată la comercianţii din ţară, străinătate sau pe Internet posesorii cardurilor de credit RBS Visa vor primi în contul cardului de credit până la 2% (maximum 500 lei/lună) din valoarea sumei cheltuite lunar folosind acest card.

Clienţii care aplică pentru cardul de credit RSB Visa în perioada 15 februarie – 31 mai 2010, vor primi pentru tranzacţiile efectuate la comercianţi în primele trei luni de la data aprobării cardului de credit RBS Visa, un procent în plus. Astfel, aceşti clienţi primesc până la 3% înapoi din suma tranzacţionată (maxim 650 lei/lună).

În primul an, RBS România nu percepe taxă anuală de administrare a cardului. Clienţii au la dispoziţie serviciul RBS Phone Banking disponibil non stop, posibilitatea de plată prin telefon a utilităţilor, asigurare de călătorie, asigurarea creditului utilizat şi opţiunea de debitare directă. Mai mult, prin Programul de Rate Enjoy, suma utilizată poate fi plătită în 3 până la 60 de rate lunare fixe.

Sursa: RBS Romania

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?