In aceasta seara aflam cine este “Banca Anului” in industria cardurilor

30 martie 2010

Desi anul 2009 a fost unul extrem de greu, cinci din primii 10 emitenti incheind cu un portofoliu de carduri sub cel din 2008, rezultatele sunt impresionante.

BCR a profitat de criza pt a se reinventa, lansand intr-un singur an cele mai multe si complexe servicii din istoria sa, Unicredit a semnat peste 6.000 de contracte cu comerciantii, Garantibank a instalat peste 2.600 de POS-uri, CEC si-a marit portofoliul cu 130.000 de carduri, ING a inregistrat un plus de 6,7 milioane tranzactii fata de 2008, in vreme ce Banca Transilvania a deschis 117.000 de noi conturi de card.

Si totusi, cine este Banca Anului?

Raspunsul in aceasta seara, cand se vor decerna premiile industriei cardurilor in cadrul celei de a IX-a editii a Galei NOCASH.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Adrian Vasilescu – consilier de strategie al guvernatorului BNR

„O singură provizie am făcut, de card, pentru că nu mai umblu cu banii în buzunar. Banii sunt cei mai periculoși când este vorba de răspândirea unei molimi. Am renunțat la cash. În rest, este o prostie să faci provizii. Dacă vine o molimă și nici nu știi când va ajunge, dacă ar fi să se întindă, pe cât timp să poți să faci provizii? Faci provizii pe trei săptămâni, pe patru săptămâni și mai departe?”, a spus consultantul.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?