In aceasta seara aflam cine este “Banca Anului” in industria cardurilor

30 martie 2010

Desi anul 2009 a fost unul extrem de greu, cinci din primii 10 emitenti incheind cu un portofoliu de carduri sub cel din 2008, rezultatele sunt impresionante.

BCR a profitat de criza pt a se reinventa, lansand intr-un singur an cele mai multe si complexe servicii din istoria sa, Unicredit a semnat peste 6.000 de contracte cu comerciantii, Garantibank a instalat peste 2.600 de POS-uri, CEC si-a marit portofoliul cu 130.000 de carduri, ING a inregistrat un plus de 6,7 milioane tranzactii fata de 2008, in vreme ce Banca Transilvania a deschis 117.000 de noi conturi de card.

Si totusi, cine este Banca Anului?

Raspunsul in aceasta seara, cand se vor decerna premiile industriei cardurilor in cadrul celei de a IX-a editii a Galei NOCASH.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
48 votes · 48 answers
Voteaza
NoCash