[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

În 2022, oamenii au cumpărat, dar au și căutat lucruri surprinzătoare pe eMAG. Retailerul online a introdus in acest an si categoria bitcoin.

23 decembrie 2022

Printre milioanele de căutări pe care le-au făcut pe eMAG în 2022, clienții au căutat soluții la situații de viață gen „ajutor, nevasta mi-a spart contul, ce sa fac?”, sfaturi financiare „daca eu ma aflu in afara tarii si as vrea sa fac rata la o centrala termica gaz” si chiar recomandari investitionale – „moneda bitcoin ieftina.”

2022 este anul în care oamenii au continuat să prețuiască timpul lor, astfel că au căutat produse și servicii care să îi ajute să rămână conectați de oriunde ar fi. Printre cele mai căutate produse au fost cele din zona tech, precum laptopuri, căști, smartwatch, ceasuri sau iPhone 13, dar și cele pentru casă și pentru familie, precum frigidere, aspiratoare sau seturi LEGO.  

În plus față de articole necesare pentru ei și cei dragi, românii au căutat pe eMAG și răspunsuri la întrebări existențiale precum „de ce e greu să iubești” ori „cum te poți proteja de energiile negative” sau „ce să nu faci la liceu”. Topul căutărilor neașteptate este completat și de o serie de dorințe speciale, precum „mărțișor manele” și „tricouri care nu se udă” și confirmă faptul ca oamenii vin pe eMAG nu doar pentru shopping, ci și pentru a se informa.

Top căutări neașteptate pe eMAG în 2022:
Categoria Dileme vechi (și nu prea)

Categoria Tehnologia pentru toți

Categoria Pentru asta există Tazz

Categoria Când rufele nu se mai spală în familie

Categoria O lume minunată

Categoria În pas cu moda

Categoria Bitcoin

Categoria Nu știi când ai nevoie

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?