Human Finance lanseaza SeedBlink – prima platforma de equity crowdfunding dezvoltata in Romania

5 noiembrie 2019

Începând de astăzi, Human Finance – cea mai mare platformă de finanțare a startup-urilor educate – are un business derivat, dedicat investitorilor.

SeedBlink.com este prima platformă de equity crowdfunding dezvoltată în România, care se concentrează în principal pe investiții de dimensiuni reduse în ecosistemul local al startup-urilor. A fost construită ca fiind o aplicație completă adresată investitorilor și accesibilă tuturor startup-urilor care aplică pentru finanțare aflate în căutarea pre-seed și seed funding și, bineînțeles, utilizatorilor Human Finance.

„De astăzi, SeedBlink așează Romania pe harta europeană a finanțării alternative. Democratizăm investițiile în startup-urile românești, simplificând investițiile de mici dimensiuni în startup-uri de calitate și idei briliante. Transformăm investițiile izolate de până acum, într-un proces structurat, prin crearea unui instrument formal de sindicalizare. SeedBlink se adresează atât investitorilor aflați în căutarea de noi oportunități dar și startup-urilor care au nevoie de finanțare.”, se precizeaza in comunicatul de presa.

Candidații preferați listați pe SeedBlink sunt startup-urile inovative cu tracțiune dovedită, cu un MVP deja testat, etice și având un model de afaceri clar, articulat, cu potențial de dezvoltare atât pe piața locală cât și pe piețele internaționale. Instrumentele noastre de pregătire și de rating pentru startupuri crează avantajele competitive ale SeedBlink în regiune.

Fondatorii Human Finance, Andrei Dudoiu, Ionut Pătrăhău și Iulian Pădurariu, alături de echipa lor de dezvoltatori de software au conceput și lansat acum SeedBlink. Aceasta reprezintă o continuare a misiunii de finanțare și educare a ecosistemului de startup-uri. 

Andrei Dudoiu este membru al juriului Banking 4.0 Hackathon – the blockchain challenge!, eveniment care va avea loc in zilele de 23 si 24 noiembrie, la Modex Blockchain Labs, Str. Baba Novac, nr. 19.A, et.12 – Sector 3 – Bucuresti.

Echipele de programatori care vor sa se inscrie in competitie o pot face aici.

Prezentarea rezultatelor si festivitatea de premiere vor avea loc in cadrul conferintei internationale fintech Banking 4.0 care in acest an se va desfasura sub sloganul „Compliance alone is a loosing strategy!

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Jan Schildbach – Analyst Deutsche Bank


„Though Libra has met with fierce resistance from central banks and supervisory authorities and might never see the light of day, in many other cases tech firms (both start-ups and established big players) have successfully captured bits and pieces of universal banks’ traditional value chain. This trend may only intensify in the coming years. In this environment, European banks remain squeezed.”

Sondaj
In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?
NoCash