Human Finance lanseaza SeedBlink – prima platforma de equity crowdfunding dezvoltata in Romania

5 noiembrie 2019

Începând de astăzi, Human Finance – cea mai mare platformă de finanțare a startup-urilor educate – are un business derivat, dedicat investitorilor.

SeedBlink.com este prima platformă de equity crowdfunding dezvoltată în România, care se concentrează în principal pe investiții de dimensiuni reduse în ecosistemul local al startup-urilor. A fost construită ca fiind o aplicație completă adresată investitorilor și accesibilă tuturor startup-urilor care aplică pentru finanțare aflate în căutarea pre-seed și seed funding și, bineînțeles, utilizatorilor Human Finance.

„De astăzi, SeedBlink așează Romania pe harta europeană a finanțării alternative. Democratizăm investițiile în startup-urile românești, simplificând investițiile de mici dimensiuni în startup-uri de calitate și idei briliante. Transformăm investițiile izolate de până acum, într-un proces structurat, prin crearea unui instrument formal de sindicalizare. SeedBlink se adresează atât investitorilor aflați în căutarea de noi oportunități dar și startup-urilor care au nevoie de finanțare.”, se precizeaza in comunicatul de presa.

Candidații preferați listați pe SeedBlink sunt startup-urile inovative cu tracțiune dovedită, cu un MVP deja testat, etice și având un model de afaceri clar, articulat, cu potențial de dezvoltare atât pe piața locală cât și pe piețele internaționale. Instrumentele noastre de pregătire și de rating pentru startupuri crează avantajele competitive ale SeedBlink în regiune.

Fondatorii Human Finance, Andrei Dudoiu, Ionut Pătrăhău și Iulian Pădurariu, alături de echipa lor de dezvoltatori de software au conceput și lansat acum SeedBlink. Aceasta reprezintă o continuare a misiunii de finanțare și educare a ecosistemului de startup-uri. 

Andrei Dudoiu este membru al juriului Banking 4.0 Hackathon – the blockchain challenge!, eveniment care va avea loc in zilele de 23 si 24 noiembrie, la Modex Blockchain Labs, Str. Baba Novac, nr. 19.A, et.12 – Sector 3 – Bucuresti.

Echipele de programatori care vor sa se inscrie in competitie o pot face aici.

Prezentarea rezultatelor si festivitatea de premiere vor avea loc in cadrul conferintei internationale fintech Banking 4.0 care in acest an se va desfasura sub sloganul „Compliance alone is a loosing strategy!

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
48 votes · 48 answers
Voteaza
NoCash