[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

GE Garanti Bank ofera bonus de 0,5% din valoarea cumparaturilor efectuate cu cardul de debit

15 septembrie 2010

15 septembrie 2010 – GE Garanti Bank ofera clientilor sai o noua facilitate atasata cardului de debit GarantiBank24: posibilitatea de a acumula bonus la tranzactiile realizate la comercianti. Pana acum, banca oferea aceasta facilitate doar pe cardurile de credit. Astfel, pentru toate cumparaturile achitate cu cardul de debit emis de GE Garanti Bank la orice comerciant din Romania sau din strainatate, posesorii acestuia vor primi automat un bonus din valoarea tranzactiilor efectuate.

Pana la sfarsitul anului cei care vor utiliza cardul de debit pentru cumparaturi vor primi un bonus special de 0,5% din valoarea cumparaturilor. Bonusul acumulat in urma cumparaturilor platite cu cardul de debit GarantiBank24 va putea fi cheltuit ulterior, pentru cumparaturi gratuite, in reteaua de peste 4,000 de magazine partenere Bonus Card din toata tara.

„Lansam astazi o noua facilitate pentru clientii nostri care utilizeaza cardul de debit GarantiBank24: acumularea de bonus, pana acum aceasta facilitate fiind specifica doar cardurilor de credit, precum si posibilitatea folosirii bonusului pentru cumparaturi gratuite la toate magazinele partenere Bonus Card. Prin aceasta initiativa dorim sa incurajam folosirea cardului de debit ca mijloc de plata direct, generand pentru posesorii de card un castig suplimentar, si anume bonusul. Acesta poate fi folosit pentru orice fel de cumparaturi la restaurante, in magazine de produse electronice si electrocasnice, mobila si decoratiuni interioare, articole de imbracaminte, accesorii, si multe altele, acoperind practic intreaga sfera de interes a clientilor nostri. In viitorul apropiat avem si alte planuri importante de dezvoltare a produsului GarantiBank24.” a declarat Ilgaz Kaya, Director Carduri, GE Garanti Bank.

1 bonus valoreaza 1 RON, iar bonusul castigat este disponibil pe toata perioada de valabilitate a cardului. Detinatorul de card va putea afla pe loc, in magazinele partenere Bonus Card, cat bonus a acumulat, daca solicita vanzatorului sa ii comunice informatiile existente pe cardul sau de debit, ce pot fi citite prin intermediul POS-ului.

Cardul de debit GarantiBank24, emis sub sigla Maestro, a fost lansat pe piata bancara romaneasca in octombrie 2007 si numara in prezent peste 70.000 de utilizatori. Acest card este atasat contului curent si aduce posesorilor o serie de beneficii din punct de vedere al costurilor: zero taxa de emitere sau reinnoire, zero comision de administrare card, zero comision la cumparaturi in tara si in strainatate.

GE Garanti Bank este o instituţie bancara autorizată de Banca Nationala a Romaniei in anul 2009, care a devenit operationala la sfarsitul lunii mai 2010 prin transferul operatiunilor sucursalei din Romania a GarantiBank International N.V. In prezent, GE Garanti Bank are o retea de 51 de agentii dintre care 21 in Bucuresti, 100 de bancomate si peste 6.000 terminale POS. La finele primului semetru din 2010, portofoliul de carduri al bancii depasea 170.000 de produse, toate emise sub licenta MasterCard, dintre care o treime erau carduri de credit.

Sursa: Garantibank

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?