[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

GE Garanti Bank lanseaza primul card de afinitate eco din Romania

28 iulie 2010


28 iulie 2010 – GE Garanti Bank si organizatia de mediu WWF (World Wide Fund for Nature) anunta lansarea cardului WWF Bonus Card, primul card de afinitate eco de pe piata bancara din Romania. WWF Bonus Card este creat special pentru toti cei care vor sa contribuie la protejarea mediului inconjurator din Romania.

GE Garanti Bank va oferi 0,5% din valoarea cumpǎrǎturilor efectuate cu WWF Bonus Card organizatiei WWF, pentru sprijinirea proiectelor ce vizeaza conservarea si protejarea naturii in ariile protejate din Carpati, de-a lungul Dunarii si in Delta Dunarii, dar si promovarea dezvoltarii socio-economice durabile si a unui stil de viata cu un impact redus asupra mediului.

Procentul de 0,5% din valoarea cumpǎrǎturilor efectuate cu WWF Bonus Card va fi suportat in intregime de catre GE Garanti Bank. WWF Bonus Card,  emis sub sigla MasterCard, este un card de credit ce ofera toate beneficiile programului de loialitate Bonus Card (acumulare de bonus, folosirea bonusului, rate fara dobanda, perioada de gratie). Ceea ce aduce in plus WWF Bonus Card este procentul de 0,5% din valoarea cumpǎrǎturilor efectuate de cǎtre posesorii WWF Bonus Card pe care GE Garanti Bank il va acorda suplimentar organizatiei WWF.

“Odata cu lansarea primului card eco WWF Bonus Card dorim sa oferim posibilitatea clientilor nostri sa se implice in actiunile de conservare a naturii si sa contribuie in mod direct la imbunatatirea mediului in care traiesc, prin sustinerea proiectelor derulate de WWF in Romania. WWF Bonus Card este un produs inovator pe piata bancara din Romania si avem incredere ca se va bucura de un important succes printre utilizatorii de carduri de credit care doresc sa dea naturii o mana de ajutor”, a declarat Ilgaz Kaya, Director Carduri, GE Garanti Bank.

„Acest card reprezinta pentru WWF o oportunitate de a comunica catre o noua categorie de public importanta conservarii naturii pentru viata noastra si problemele asupra carora ne concentram in cadrul proiectelor pe care le derulam. In acelasi timp, prin intermediul implicarii GE Garanti Bank, posesorii cardului pot avea o contributie directa la activitatile de protectie a unor zone naturale din Romania pe care nu le pot sprijini in alt mod”, a declarat Luminita Tanasie, Director de Program, WWF Romania.

Posesorii WWF Bonus Card vor primi, periodic, noutați privind evolutia proiectelor derulate de WWF si oportunitațile de implicare in acțiunile organizației de protejare a naturii.

Noul WWF Bonus Card poate fi obtinut in orice agentie GE Garanti Bank, sunand la Alo Garanti, aplicand online (urmand ca aplicantul sa fie contactat de un agent GE Garanti Bank) sau beneficiind de recomandarea unui posesor Bonus Card in cadrul campaniei „Cine ti-a recomandat Bonus Card” (Member Get Member). De asemenea, cei care sunt deja detinatori Bonus Card pot opta pentru noua varianta, fara costuri suplimentare.

Despre Bonus Card

Bonus Card, primul card de credit multi-brand cu cip din Romania, a fost desemnat de NOCASH „Cel mai vandut card de credit in 2009”. In 2009, numarul clientilor Bonus Card a depasit cifra de 80.000.

Despre GE Garanti Bank

GE Garanti Bank este o institutie bancara autorizata de Banca Nationala a Romaniei in anul 2009, care a devenit operationala la sfarsitul lunii mai 2010 prin transferul operatiunilor sucursalei din Romania a GarantiBank International N.V. In prezent, GE Garanti Bank are o retea de 51 de agentii dintre care 21 in Bucuresti, 100 de bancomate si peste 6.000 terminale POS.

Despre WWF (World Wide Fund for Nature)

Fondata in 1961, WWF este una dintre cele mai mari si eficiente organizatii internationale independente care deruleaza proiecte pentru conservarea naturii. WWF are aproximativ 5 milioane de sustinatori in toata lumea si o retea activa in peste 100 de tari. Misiunea WWF la nivel global este aceea de a stopa degradarea mediului si de a construi un viitor in care oamenii traiesc in armonie cu natura.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?