Garanti Bank ofera o metoda „moderna” de rambursare a sumelor a sumelor trase de pe cardul de credit: numerar prin PayPoint

16 iulie 2014

Garanti Bank si PayPoint Romania, principalul operator de plati in numerar si incarcare electronica prin puncte de retail, au semnat un acord pentru colectarea platilor aferente extraselor de cont lunare pentru cardul de credit al bancii, Bonus Card.

Posesorii de Bonus Card isi pot plati acum datoriile pentru cardul de credit in trei pasi:

1. Clientul se prezinta cu extrasul de cont pentru Bonus Card in magazinul partener PayPoint
2. Vanzatorul scaneaza codul de bare de pe extras si incaseaza in numerar suma datorata
3. Terminalul PayPoint emite o chitanta de confirmare a platii, care contine toate detaliile tranzactiei.

Terminalele PayPoint se gasesc in peste 8.350 magazine de proximitate din intreaga tara, atat in zonele urbane, cat si in cele rurale.

,,Obiectivul nostru este de a imbunatati constant nivelul de satisfactie al clientilor nostri. Astfel, ne bucuram sa semnam acest parteneriat cu PayPoint, intentia noastra fiind sa le oferim posesorilor de Bonus Card optiuni de plata a extrasului de cont lunar convenabile, comode, eficiente din punct de vedere al timpului si usor de folosit“, a declarat Emre Unal – Director Carduri Garanti Bank.

,,Acest parteneriat vine in intampinarea utilizatorilor Bonus Card cu o solutie flexibila si moderna pentru plata extraselor de cont lunare. Suntem convinsi ca avantajele sistemului PayPoint vor fi extrem de apreciate de clientii Garanti Bank, intrucat raspund nevoilor de transparenta, siguranta si comoditate, aspecte atat de importante mai ales atunci cand vine vorba de servicii financiare.“, a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint Romania.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
49 votes · 49 answers
Voteaza
NoCash