[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Garanti Bank lanseaza un produs de asigurare pentru posesorii de card

2 noiembrie 2011


2 noiembrie 2011Garanti Bank si BNP Paribas Cardif lanseaza un nou serviciu financiar adresat clientilor Bonus Card, denumit „Planul de Protectie a Rambursarilor”, oferit sub forma unui produs de asigurare. Persoanele care vor opta pentru acest produs vor beneficia de protectie financiara in urmatoarele situatii: pierderea involuntara a locului de munca, incapacitate temporara de munca, invaliditate totala si permanenta, si deces.

In situatia pierderii involuntare a locului de munca sau a unei incapacitati temporare de munca, sumele datorate lunar de catre detinatorii de carduri Bonus Card vor fi platite bancii de catre asigurator, pentru o perioada de pana la maximum 18 luni. In cazul producerii unei invaliditati totale si permanente sau in cazul decesului, banca va anula intreaga suma datorata de catre clienti, acestea fiind achitate de catre asigurator in baza politei de asigurare.

„Produsul pe care il lansam astazi le asigura clientilor un sprijin financiar in cazul producerii unor evenimente neprevazute, precum somajul sau pierderea capacitatii de munca, sumele datorate bancii fiind achitate de catre asigurator. Data fiind situatia economica actuala, dorim sa oferim clientilor nostri un plus de siguranta, astfel incat sa se poata bucura de toate beneficiile Bonus Card”, a declarat Ilgaz Kaya (foto), Director Central Marketing, Garanti Bank.

Cardurile eligibile sunt Bonus Card Standard, Bonus Card Gold, WWF Bonus Card, Bonus Card cu oglinda si Baneasa Bonus Card. Aderarea la „Planul de Protectie a Rambursarilor” se face in momentul semnarii de catre client a documentului prin care solicita cardul de credit, iar clientii Bonus Card existenti pot solicita acest produs in orice agentie Garanti Bank.

Prezenta pe piata din Romania din 1998, Garanti Bank este o banca universala, cu un portofoliu de peste 230.000 de clienti care detin un portofoliu de 228.000 carduri.  Banca are o rețea de 78 de agenții, 200 de bancomate și peste 7.500 de terminale POS.

Taguri:

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?