[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Garanti Bank a lansat o oferta pentru noii posesori de Bonus Card: dobanda zero la toate cumparaturile, pana pe 29 februarie 2016

26 noiembrie 2015

Toti noii posesori de Bonus Card, in oricare dintre variantele Classic, Gold, Platinum sau WWF, ale caror carduri au fost aprobate pana la data de 30 decembrie 2015, vor beneficia de dobanda zero pana pe 29 februarie 2016, la toate cumparaturile efectuate in magazine fizice sau online, locale sau internationale.

“Noii posesori Bonus Card pot face orice fel de cumparaturi, la orice comerciant, oriunde in lume, fara a li se calcula dobanda pana la finalul lunii februarie 2016, chiar daca aleg sa achite lunar doar suma minima de plata. Cu Bonus Card, clientii pot sa se bucure acum de tot ce-si doresc si sa ramburseze sumele utilizate abia in primavara, fara sa plateasca dobanda”, a declarat Emre Unal – Director Carduri, Garanti Bank.

Posesorii Bonus Card acumuleaza bonusuri de fiecare daca cand efectueaza o tranzactie prin intermediul cardului, in tara, dar si in strainatate. Bonusul reprezinta bani care pot fi folositi ulterior pentru a face cumparaturi gratuite in magazinele partenere. Mai mult, Bonus Card ofera clientilor posibilitatea de a face si plati in rate, fara dobanda, beneficiind de flexibilitate in alegerea numarului de rate, in functie de nevoile personale.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?