Gala NOCASH – Editia (Covid) 19

21 septembrie 2020

Ajunsa la editia cu numarul 19, Gala NOCASH din 30 septembrie a.c. va fi un eveniment hibrid, intr-o desfasurare si structura speciale impuse de noile conditii Covid-19.

Pentru ca am traversat o perioada in care a trebuit sa gasim rapid solutii, Gala propune o noua abordare: studiile de caz. Cu totii am intampinat probleme, dar am gasit si implementat solutiile pe care le-am considerat cele mai potrivite, iar acum vedem rezultatele.


Vor fi prezentate unele dintre cele mai de succes studii de caz, in ideea de a fi promovate ca un ghid de bune practici. Reprezentantii companiilor vor prezenta aceste studii de caz de la sediul Modex Labs – spatiul comunitatii blockchain din Bucuresti – iar audienta le va urmari online, cu posibilitatea de a adresa intrebari.

Detalii despre teme si speakeri aici

De asemenea, asa cum v-am obisnuit in fiecare an, comunitatea de experti NOCASH – ajunsa acum la peste 100 de specialisti – va juriza nominalizarile. In premiera, avem nominalizari atat pentru activitatea din 2019 cat si pentru cea din 2020. Pentru acest an am nominalizat cele mai bune masuri / reactii in industria serviciilor financiare si de plati, luate in conditiile starii de urgenta si, ulterior, alerta.

Detalii despre nominalizari gasiti aici.

Evenimentul este sustinut de catre DRUID si FINTECHOS, in calitate de parteneri de tehnologie, TBI Bank, TypingDNA, Finqware si Symphopay – ca parteneri business, Modex – partener logistic si iSense Solutions – partener de cercetare.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?