[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Gala NOCASH desemneaza astazi liderii pietei cardurilor din 2011

22 aprilie 2012

23 aprilie, 2012 – In aceasta seara vom afla castigatorii Galei NOCASH, cel mai important eveniment anual din piata cardurilor. Ajunsa la a XI-a editie, Gala NOCASH desemneaza  liderii pietei, de la Jurnalistul Anului si pana la Banca Anului, prin acordarea unor premii de excelenta pentru activitatea depusa in anul anterior celui in care se organizeaza evenimentul.

Evenimentul este gandit atat ca o festivitate de premiere dar si ca o seara culturala, pe scena Galei urcand nume mari de-a lungul anilor: Johny Raducanu, Horatiu Malaele, Dan Puric, Tudor Gheorghe, Ovidiu Lipan Tandarica, pentru a enumera doar cateva.

La aceasta editie, organizatorii au pregatit – in premiera – un spectacol de teatru … altfel, in care distributia, scenariul si regia sunt asigurate de maestrul Radu  Gheorghe.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?