Fuziunea Bancii Carpatica cu Patria Bank a fost amanata pentru o luna – noile carduri vor fi functionale din februarie 2017

27 decembrie 2016

Patria Bank anunta ca, urmare a unor întârzieri apărute în parcurgerea pașilor finali, prevăzuți de lege pentru implementarea fuziunii cu Banca Carpatica, data de la care fuziunea va deveni efectivă devine 01 februarie 2017. Astfel, „până la data de 31 ianuarie 2017 vom continua să funcționăm ca două bănci distincte, luna februarie fiind prima lună în care vom opera ca o singură bancă.”, potrivit precizarilor bancii pe site-ul dedicat fuziunii.

Datorită devansării datei de finalizare a fuziunii, noile carduri Patria Bank și noul serviciu de Internet banking vor fi active incepănd cu 1 februarie 2017. „Până la această dată puteți folosi actualele carduri și credențiale pentru logare în Internet banking.”, precizeaza banca.

La nivel funcțional, banca precizeaza ca o serie de lucruri se vor modifica pentru clienti incepand cu luna februarie. Astfel, aplicația de internet banking actuală și aplicația de mobile banking vor fi funcționale doar până la data de 30 ianuarie 2017, ora 11. În perioada 30 ianuarie – 1 februarie 2017 serviciile de internet banking nu vor fi funcționale.

„Începând din data de 2 februarie 2017, pentru a putea accesa platfoma de Internet Banking Patria Online, vei avea nevoie de credențiale suplimentare pe care poți afla aici cum le obții. Poți consulta și ghidul de utilizare a noii platforme de internet banking.Toate produsele, serviciile, condițiile contractuale actuale se mențin până la data de 31 ianuarie 2017, ulterior aplicându-se noile condiții generale de afaceri.”, potrivit bancii.

Pentru cei care isi incaseaza salariul prin contul actual Patria Bank, banca recomandă clientilor” să isi informeze din timp angajatorul de modificarea contului ce va fi valabilă cu data de 2 februarie 2017″.

Proiectul de fuziune al Băncii Comerciale Carpatica cu Patria Bank a primit în data de 29 noiembrie aprobarea prealabilă din partea Băncii Naționale a României, permițănd bancii să demareze formalitățile finale de înregistrare a noii bănci și operațiunile necesare pentru integrarea efectivă. Procesul de fuziune se estima initial a se finaliza în jurul datei de 31 decembrie 2016 sub condiția obținerii tuturor aprobărilor legale necesare până la această dată.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
48 votes · 48 answers
Voteaza
NoCash