Furnizorul român de soluţii de transformare digitală Trans Sped a încheiat un parteneriat cu americanii de la DocuSign

24 mai 2021

Compania românească Trans Sped, furnizor de soluţii de transformare digitală, a semnat un parteneriat cu firma americană DocuSign, specializată în soluţii de document management, scrie ZF.

Suntem încântaţi că Trans Sped a decis să se alăture reţelei noastre de parteneri pentru furnizarea de servicii de încredere. Apreciem mult această colaborare cu Trans Sped, care este nu doar un furnizor de top în Europa de servicii de încredere, ci şi un jucător cheie în construirea ecosistemului de încredere digitală. Prin contribuţia Trans Sped, DocuSign continuă să dezvolte cel mai extins ecosistem de încredere e-signature şi să susţină procesul de transformare digitală pentru clienţii săi“, a declarat Thibault de Valroger, sr. director business development, DocuSign.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?