Free Now se lanseaza in Romania cu 100.000 de curse gratuite si 50% reducere la platile cu cardul, pana pe 15 decembrie

28 noiembrie 2019

FREE NOW, parte a celei mai mari platforme europene de mobilitate urbană deţinute de Daimler şi BMW şi singura aplicaţie din România care integrează atât taxi, cât şi ridesharing, este acum disponibilă pentru pasagerii din ţara noastră, se arată într-un comunicat.

Primii 100.000 de bucureşteni călătoresc gratuit cu Free Now în limita a 20 de lei pentru prima cursă, iar pasagerii care aleg să facă plata prin card au, până pe 15 decembrie, reducere de 50% pentru toate călătoriile.


FREE NOW înlocuieşte aplicaţia Clever, care va continua să funcţioneze o perioadă în paralel cu noua aplicaţie. Şoferii Clever sunt în plin proces de tranziţie la FREE NOW, flota urmând să depăşească 90% dintre cei 15.000 de şoferi ai companiei în Bucureşti, până la finalul acestui an. Totodată, aplicaţia FREE NOW va fi lansată şi în alte oraşe din ţară în perioada următoare.

Toate bonusurile şi promoţiile pentru pasageri şi şoferi vor fi începând de miercuri disponibile exclusiv în Free Now. Pentru toate cursele, compania oferă, în cadrul aplicaţiei, opţiunile de plată cash sau card şi permite pasagerilor să comande, de pe acelaşi cont, mai multe maşini în acelaşi timp.

Pasagerii beneficiază de un tarif fix per kilometru, indiferent de momentul zilei, de condiţiile de trafic sau de cererea şi oferta de maşini dintr-un anumit moment, oferind astfel utilizatorilor control şi predictibilitate din punct de vedere al costurilor.

Andrei Frunză, CEO Clever / FREE NOW, a declarat: „România este una dintre cele mai importante pieţe la nivel de grup după numărul de curse de taxi şi transport alternativ”, spune. FREE NOW înseamnă mai multe opţiuni de mobilitate urbană pentru pasagerii români, atât în ţară, cât şi în celelalte 9 ţări europene în care FREE NOW operează, iar pentru şoferi înseamnă o oportunitate importantă să-şi crească veniturile. Deşi nu a fost până acum disponibilă pentru comenzi în România, pasagerii străini care folosesc deja aplicaţia FREE NOW au încercat, numai în 2018, să comande aproape 500.000 de curse prin aplicaţie atunci când ne-au vizitat ţara.”

FREE NOW le permite pasagerilor din România să folosească o singură aplicaţie pentru a găsi cea mai bună soluţie de transport, în regim de taxi sau ridesharing, nu doar Bucureşti, ci şi în alte peste 100 de oraşe din nouă ţări europene în care grupul operează – Germania, Marea Britanie, Irlanda, Spania, Portugalia, Italia, Polonia, Austria şi Suedia.

Eckart Diepenhorst, CEO al FREE NOW Europa, a adăugat: „România este o piaţă foarte importantă pentru noi. Clever a avut o creştere impresionantă în ultimii ani, ca de altfel întreaga piaţă de mobilitate urbană din România, şi credem că FREE NOW va continua să crească într-un ritm chiar mai accelerat pe plan local, în următorii ani.”

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Catalin Cretu – general manager Visa pentru Romania, Croatia, Slovenia si Malta

„Suntem in top 3 european pentru adoptia platilor digitale in transportul public, dupa Marea Britanie si Polonia, si in top 10 mondial in penetrarea tehnologiei contactless in general.”

Afla aici rezultatele romanilor in adoptia platilor electronice.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?