François Bloch, CEO al BRD: „prioritatea noastra este sa investim in digital”

26 septembrie 2017

Prioritatea BRD-SocGen în perspectivă este să investească în digital, a treia bancă de pe piaţa locală după active urmărind să finanţeze în continuare economia românească, să rafineze modelul de afaceri şi să îmbunătăţească calitatea serviciilor, susţine François Bloch (foto), CEO-ul băncii româneşti cu capital francez.

„Privind către viitor, prioritatea noastră este să investim în digital pentru a îmbunătăţi experienţa clienţilor. Ne vom axa, de asemenea, pe îmbunătăţirea calităţii serviciilor şi pe rafinarea modelului de afaceri centrat pe clienţi.

Sursa: ZF

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?