[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Fostul sef pe retail de la Raiffeisen Bank Romania, timp de noua ani, este noul sef pe retail de la BCR

2 februarie 2024

Unul dintre cei mai apreciați profesioniști în bankingul din România, Cătălin Munteanu, se alătură echipei Băncii Comerciale Române, în funcția de Director Executiv al Diviziei Produse și Segmente Retail a BCR, anunta banca. Înainte de a se alătura echipei BCR, el a deținut funcția de Director Executiv Clienți Persoane Fizice la Raiffeisen Bank Romania, începând cu 2014, precum și cea de membru al Boardului Raiffeisen Asset Management (2017). A mai ocupat funcția de Director Regional și de Grup în cadrul aceleiași bănci (2009-2014) și a mai lucrat în cadrul BRD, Alpha Leasing, Unicredit Leasing.

Cătălin Munteanu (48) lucrează în sistemul bancar de peste 20 de ani, acumulând o experiență consistentă în bankingul retail, transformarea digitală a serviciilor financiare, managementul activelor și managementul schimbării.

Mă bucur să-i pot ura bun venit la BCR lui Cătălin Munteanu, un om pe care îl respect pentru tot ceea ce a dezvoltat în piața bancară din România. Am convingerea că experiența și capacitatea sa dovedită de continuă inovare, laolaltă cu spiritul său pozitiv, vor genera o sinergie profesională extrem de importantă cu echipa noastră, pe care o apreciez pentru tot ceea ce construiește zi de zi în sprijinul clienților și colegilor noștri.”, a declarat Dana Dima, vicepreședinte Retail & Private Banking BCR.

Cătălin Munteanu a absolvit Facultatea de Relații Economice Internaționale, din cadrul Academiei de Studii Economice București și a urmat ulterior două programe MBA ale Open University Business School, precum și mai multe cursuri internaționale de pregătire în Cybersecurity (Universitatea Oxford), Digitalizare și Management Executiv (INSEAD).

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?