Fostul capitan al nationalei de fotbal, Razvan Rat: „investesc mai mult in blockchain decat in imobiliare”

25 ianuarie 2019

Prezent la conferinta internationala fintech Banking 4.0, Razvan Rat ne-a confirmat, in premiera, ca este un investitor in tehnologie, urmarind indeaproape domeniul blockchain.

„Totul a inceput in urma cu foarte multi ani. Sunt pasionat de tehnologie. In acest moment sunt investitor in fintech, in MT Holding. L-am descoperit pe Mihai Ivascu, care dezvolta produse precum Modex sau moneymailme pe zona de plati, ce vor avea succes global.”

Razvan este convins ca blockchain reprezinta „tehnologia viitorului.”, motiv pentru care investeste mai mult in aceasta tehnologie decat in imobiliare.

„Si in timpul carierei, toata lumea iti sugereaza sa investeti in real estate. Este mai usor de inteles, si destul de simplu pentru ca este ceva palpabil. Eu sunt adeptul unei alte filozofii. Aceasta nu inseamna ca nu investesc in imobiliare dar o fac mult prea putin. Investesc mai mult in tehnologie decat in imobiliare.”

„Inteligenta artificiala si criptomonede este clar ca reprezinta o zona atractiva. Dar o sa fie foarte greu sa ma mut in alta parte pentru ca (n.r. MT Holding) este proiectul in care cred.”

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
35 votes · 35 answers
Voteaza
NoCash