Interogand ANAF, Credit Europe Bank acorda carduri de credit pe loc, fara adeverinte de venit, in limita a 6.000 de lei

13 octombrie 2015

Credit Europe Bank anunta ca persoanele care solicita un CardAvantaj il pot obtine acum fara sa prezinte documente de venit. Clientii pot beneficia de analiza rapida a solicitarii, in doar 45 de minute, daca se adreseaza uneia dintre cele 36 de sucursale selectate, primind astfel, practic, pe loc noul card. In plus, clientii eligibili vor primi un bonus in valoare de 45 de lei, daca limita de credit, pentru care se califica, le este alocata in mai mult de 45 de minute.

Credit Europe Bank lanseaza „cea mai eficienta şi rapida modalitate de a intra in posesia unui card de credit pentru cumparaturi”, ce permite plata in rate cu 0% dobanda, potrivit comunicatului de presa.

Cei care doresc un CardAvantaj nou si inregistreaza venituri din salarii sau pensii, se pot prezenta fara documente de venit la orice sucursala a bancii, dintre cele 36 selectionate. Dupa efectuarea verificarilor necesare de catre banca in cadrul bazei de date ANAF, daca toate conditiile de eligibilitate sunt intrunite, clientul poate primi o limita de credit de pana la 6.000 de lei.

“Cu o traditie de peste 11 ani pe piata, CardAvantaj vine de fiecare data in intampinarea clientilor si evolueaza constant. Aceasta modalitate unica in piata de a obtine rapid cardul – cu sucursale care ofera pe loc CardAvantaj – si simplu, fara adeverinta de venit, este un raspuns firesc la nevoia pe care am identificat-o in piata”, a declarat Gabriela Stanciu, Manager Departamentul Carduri al Credit Europe Bank Romania.

Astfel, in cadrul a 36 dintre sucursalele Credit Europe Bank analiza va fi efectuata cu prioritate. Credit Europe Bank ii va oferi clientului un raspuns in 45 de minute, iar daca solicitarea acestuia este acceptata, va primi pe loc noul CardAvantaj.

„Am ales sa simplificam procedurile de obtinere a unui CardAvantaj, pentru a le oferi clientilor nostri acces rapid la cel mai iubit card de rate de pe piata, astfel ca, de la momentul in care s-au hotarat asupra unui produs sau serviciu, sa il poata obtine intr-un timp record”, a continuat Gabriela Stanciu.

CardAvantaj este un card de credit cu plata in rate fara dobanda, ce poate fi utilizat intr-o retea de peste 9.500 de magazine partenere in intreaga tara. Pentru fiecare tranzactie efectuata prin intermediul cardului, indiferent daca este vorba de cumparaturi sau retragere de numerar, banca acorda bonus.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?