[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

FLOWX.AI deschide birou la Paris, pentru a se dezvolta în Europa, după obținerea rundei de finanțare de la finalul lui 2021

20 ianuarie 2022


Biroul din Paris va asigura coordonarea operațiunilor și extinderea în regiunea EMEA, precum și în Marea Britanie și Irlanda. Rodica Guisset – ex MongoDB și UiPath – va avea ca prioritate dezvoltarea companiei în Europa.

FLOWX.AI, platforma enterprise care le oferă organizațiilor mari posibilitatea construirii unor experiențe digitale moderne, independent de limitările sistemelor existente, anunță deschiderea biroului din Paris și numirea Rodicăi Guisset (foto) ca Managing Director pe regiunea EMEA și Marea Britanie și Irlanda.

Rodica Guisset va coordona operațiunile companiei și dezvoltarea în aceste regiuni. Cu o experiență remarcabilă în servicii software și servicii financiare în organizații precum Tata Consulting Services, UiPath și MongoDB, Rodica va avea ca priorități creșterea echipei FLOWX.AI, precum și activitățile de business development și customer success.

„FLOWX.AI rezolvă o problemă stringentă pe care am observat-o constant în organizații – cea a sistemelor complexe și nealiniate, care nu comunică între ele și care generează fricțiune atât pentru clienți, cât și pentru angajați. Această provocare uriașă care împiedică băncile, companiile de asigurări, retailerii, producătorii sau alte organizații mari să inoveze și să-și accelereze dezvoltarea prin digitalizare este rezolvată acum rapid și simplu de FLOWX.AI. Mă alătur acestei echipe extraordinare cu obiectivul de a aduce capabilitățile platformei mai aproape de clienții corporate; pentru a-i ajuta să se dezvolte digital, independent de limitările existente.”, declară Rodica Guisset, EMEA & UKI General Manager EMEA & UKI FLOWX.AI.

„Vedem un interes uriaș în piață, în companiile mari din toate domeniile, potențial care a fost recunoscut la finalul anului trecut odată cu atragerea investiției seed, una dintre cele mai mari de acest tip din Europa. Obiectivul nostru pentru 2022 este de a ne extinde internațional, dezvoltând echipa și business-ul. Sunt încântat că am găsit în Rodica puterea, entuziasmul și toate calitățile necesare pentru a introduce în noi teritorii acest produs revoluționar,” completează Ioan Iacob, CEO și cofondator FLOWX.AI.

___________

Platforma FLOWX.AI utilizează inteligența artificială pentru accelerarea digitalizării, țintind o piață de o mie de miliarde de dolari – sistemele legacy ale corporațiilor. Acestea reprezintă cea mai mare provocare pentru organizațiile mari, împiedicându-le să se scaleze rapid prin digitalizare. 

FLOWX.AI spune ca este prima platformă cu AI care le permite instituțiilor financiare și altor organizații să creeze experiențe digitale personalizate, de tip omni-channel, în doar 10 săptămâni, prin revitalizarea și reconstrucția din interior a sistemelor și infrastructurii existente, fără o dezvoltare complexă de cod.

Bazându-se pe o nouă paradigmă în dezvoltarea software, FLOWX.AI permite o integrare rapidă și fluentă a sistemelor existente. Platforma poate fi instalată pe orice tip de infrastructură – fie on-premise sau în cloud și apoi unifică și consolidează sistemele existente ale companiilor în aplicații pentru web sau mobile, ușor de utilizat, oferind posibilitatea unei scalabilități rapide și fără dificultăți.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?