Flanco lanseaza optiunea de creditare online a cumparaturilor, in trei sau patru rate, cu DAE zero

21 decembrie 2020

Flanco Retail anunta ca oferă clienților posibilitatea de a achita cumpărăturile în trei sau patru rate, cu dobândă anuală efectivă 0% (DAE 0%), în contextul în care ponderea creditului online, în total, crește cu peste 180% în prima parte a lui decembrie 2020, comparativ cu decembrie 2019.

„Creditul online este caracterizat de rapiditate – cererea fiind procesată în doar câteva secunde, siguranță – întrucât clientul folosește propriul card de salariu sau de debit, fără a fi nevoie de deschiderea unui alt card, simplitate – creditele se pot accesa fără a fi necesar buletinul sau adeverința de venit și personalizare – clienții putând achita cumpărăturile în funcție de nevoile lor, în trei sau patru rate, cu DAE 0%,” precizeaza compania.


Având în vedere contextul de piață actual, în care serviciile online au importanță din ce în ce mai mare, fie că este vorba de servicii financiare sau logistice, ne propunem să dezvoltăm cât mai multe opțiuni de creditare și oferte financiare, astfel încât clienții să poată cumpăra ce își doresc”, declară Dragoș Sîrbu, CEO Flanco.

„De la finalul trimestrului al III-lea și pe tot parcursul trimestrului actual, ne-am concentrat pe a lansa servicii de creditare, gândite în așa fel încât să acopere toate segmentele de public, acest lucru plasându-ne în topul companiilor cu cele mai multe oferte financiare pentru clienți. În prezent avem nu mai puțin de patru metode prin care se pot accesa credite dedicate clienților online”, adaugă Dragoș.

În magazinele fizice, prin cea mai recentă aplicație, Electro-Credit, Flanco oferă clienților acces la mai mulți parteneri financiari, în funcție de profilul economic al acestora. „Acest lucru eficientizează procesul de accesare a unui credit, clienții putând alege în cunoștință de cauză, într-un timp foarte scurt,” precizeaza compania.

Ne-am dorit să creăm o aplicație rapidă de creditare și în magazinele fizice, simultan cu cele pentru magazinul online. Am vrut să le oferim clienților noștri posibilitatea de a-și permite ce este mai bun, prin accesarea unor metode personalizate de plată a ratelor, indiferent cum aleg să cumpere de la noi, de pe site sau din magazin”, declară Oana Făurescu, Manager Servicii Financiare Flanco.

###

Retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice, Flanco are un număr de peste 1.500 de angajați si deţine o rețea de 156 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 116 orașe ale României.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?