FintechOS va anunta in urmatoarele luni o runda de finantare serie B „suficient de spectaculoasa”

19 februarie 2021

Start-up-ul FintechOS, care dezvoltă soluţii de transformare digitală pentru industria financiară, se află în discuţii pentru o rundă de finanţare de rundă B, care ar putea avea loc în prima jumătate a anului în curs.

„Mă aştept ca în următoarele luni să putem să anunţăm o rundă de serie B care să fie suficient de spectaculoasă şi de puternică încât să ne permită în continuare creşterea acce­lerată. Potenţialul este într-ade­văr de a ajunge unicorn“, a spus Sergiu Neguţ, co-fondator al FintechOS, în cadrul emisiunii ZF IT Generation


Compania fondată de Teodor Blidăruş şi Sergiu Neguţ în urmă cu aproximativ 3 ani jumătate, şi-a început activitatea pe piaţa locală, însă, în prezent, aceasta deţine birouri în Londra şi Amsterdam, care deservesc mai multe pieţe internaţionale.

În prezent, portofoliul FintechOS înregistează un număr de aproximativ 50 de clienţi. Compania si-a majorat cu 190% veniturile in 2020, pana la 7,5 mil. USD iar pentru acest an tinteste dublarea cifrei de afaceri odata cu extinderea pe noi piete.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Constantin Rotariu – cofondator & COO Bitcoin Romania

In prezent, fiind o piata cu o volatilitate foarte mare, cu multi traderi sezonieri care incearca sa profite de aceasta volatilitate, volumul a crescut mult. Sunt zeci de milioane de euro pe luna tranzactionati prin Bitcoin Romania, pe toate produsele noastre, pe platforma online si prin ATM-uri. S-a dovedit ca bitcoin este un activ de stocare pe termen lung iar cei care au facut profitul cel mai mare sunt cei care au avut rabdare, de la trei ani in sus.

Afla aici sfaturile expertului

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?