FintechOS isi mareste echipa pentru a accelera expansiunea in Europa centrala si de est

29 noiembrie 2019

După o carieră de peste 12 ani în Microsoft, cea mai mare parte alături de companii Enterprise din diferite sectoare de industrie (Financiar, Oil&Gas, Servicii), unde a dezvoltat și a implementat cu succes programe de tehnologizare împreună cu echipele internaționale pe care le-a coordonat, Andrei Găman (foto) va ocupa funcția de Regional Director, Eastern Europe în cadrul FintechOS.

Andrei va fi parte, astfel, din echipa de management a companiei și va dezvolta echipa care va furniza soluții și servicii integrate de transformare digitală a sectorului financiar-bancar în Centrul și Estul Europei bazate pe tehnologie FintechOS.

Prioritățile sale vor fi:

Consolidarea business-ului, prin asigurarea nivelului de satisfacție a clienților în fiecare moment al dezvoltării parteneriatului cu FintechOS;

Accelerarea expansiunii regionale prin organizarea de programe si inițiative care să conducă la diversificarea soluțiilor de business bazate pe FintechOS și modului optim în care acestea pot fi consumate;

Extinderea echipei pentru a oferi încredere și o mai bună acoperire a nevoilor clienților din Europa Centrală și de Est, oferind aceleași servicii de înaltă clasă, indiferent de țara în care aceștia operează sau de nivelul lor de tehnologizare.

„Sunt onorat și totodată foarte motivat să lucrez împreună cu oameni pe care îi respect și îi admir, pentru a accelera digitalizarea băncilor și companiilor de asigurări din Europa Centrală si de Est. Am găsit în FintechOS o misiune și un set de valori cu care mă identific, un set de tehnologii inovatoare și multă ambiție. Îmi propun să construiesc, alături de colegii mei, o cultură care să permită clienților și partenerilor noștri să folosească cu încredere tehnologia, pentru a transforma modul în care serviciile financiare sunt accesate și consumate”, declară Andrei Găman, Regional Director, Eastern Europe la FintechOS.

„Unul dintre principalii factori care a contribuit la creșterea noastră accelerată a fost echipa de elită cu care am pornit la drum. Suntem determinați să atragem alături de noi cei mai buni profesioniști, pe plan local și internațional, atât la nivelul echipei de management cât și al echipei de experți în tehnologie. Derulăm proiecte complexe pentru cei mai mari jucători din industria bancară și de asigurări din regiune. Este imperativ să păstrăm aceeași calitate a serviciilor. Acum, prin cooptarea lui Andrei Găman, vizăm consolidarea puternică a business-ului și extinderea rapidă la nivel regional prin cultura organizațională, procese si strategii care să permită adoptarea rapidă a tehnologiei, garantând aceeași calitate premium fiecărui client nou sau existent”, adaugă Teodor Blidăruș, Fondator & CEO la FintechOS.

FintechOS este o companie cu un model de business TaaS (Technology as a Service) care permite băncilor și companiilor de asigurări să redefinească experiența clienților oferindu-le o călătorie digitală completă prin automatizarea inteligentă a proceselor digitale, creând astfel produse și experiențe hiper-personalizate pentru fiecare client în parte.

FintechOS oferă instituțiilor financiare din 20 de piețe, de pe patru continente acces la tehnologie de ultimă generație care accelerează transformarea digitală a interacțiunilor cu clienții.

FintechOS are un portofoliu de clienți global care include companii precum ERSTE, Vienna Insurance Group, Orange, Banca Transilvania, Hyperion Group sau TBI Bank și este susținută de unele dintre cele mai prestigioase fonduri de VC din Europa. Actualmente FintechOS are birouri în Londra, Amsterdam, Viena, Copenhaga și București și urmează să-și extindă operațiunile în Statele Unite și Asia.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Adrian Vasilescu – consilier de strategie al guvernatorului BNR

„O singură provizie am făcut, de card, pentru că nu mai umblu cu banii în buzunar. Banii sunt cei mai periculoși când este vorba de răspândirea unei molimi. Am renunțat la cash. În rest, este o prostie să faci provizii. Dacă vine o molimă și nici nu știi când va ajunge, dacă ar fi să se întindă, pe cât timp să poți să faci provizii? Faci provizii pe trei săptămâni, pe patru săptămâni și mai departe?”, a spus consultantul.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?