[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

FintechOS a obtinut venituri de 7,5 mil. USD in 2020, cu 195% mai mult fata de 2019. Firma vizeaza dublarea cifrei de afaceri in acest an si extinderea in SUA, Orientul Mijlociu si Africa de Nord.

18 februarie 2021

FintechOS, start-up-ul fondat de Teodor Blidăruş şi Sergiu Neguţ, care dezvoltă soluţii de transformare digitală pentru industria financiară, a închis 2020 cu venituri recurente anuale, în valoare de 7,5 mil dolari, în creştere cu 195% faţă de 2019, potrivit ZF.

Cererea pentru soluţii FintechOS a atins un vârf în 2020, în special pentru tehnologiile care fac posibile integrarea online, înfiinţarea sucursalelor virtuale şi asistenţa online prin video la distanţă şi co-navigare.


Printre companiile care, pe parcursul anului 2020 au adoptat soluţiile FintechOS se numără Banca Transilvania, Erste Group, Grupul OTP, CEC Bank, First Bank, Vienna Insurance Group, UNIQA, eMAG, Flanco, TBI, Société Générale, RCI Leasing (parte din Grupul Renault).

Pentru anul în curs, compania mizează pe dublarea cifrei de afaceri, creşterea veniturilor pe pieţele din Marea Britanie şi Benelux, şi extinderea în SUA, Orientul Mijlociu şi Africa de Nord.

Totodată, până la finalul anului, compania intenţionează să-şi crească echipa cu aproape 200 de specialişti.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?