Fintech romanesc acceptat in semifinala unuia dintre cele mai mari targuri de tehnologie din tarile arabe

7 octombrie 2019

Finqware, companie ce ofera o solutie de agregare a datelor bancare, a fost selectata pentru a participa in semifinala competitiei de pitching “Supernova”, din cadrul unuia dintre cele mai mari targuri de tehnologie din tarile arabe, GITEX 2019.

„Prezenta in aceasta competitie este o oportunitate majora pentru noi de a intra in contact cu ecosistemul de potentiali parteneri si investitori din tarile arabe, avand in vedere ambitia noastra de a deveni o platforma globala de Open Banking. Speram sa inspiram si sa deschidem usa si pentru alte FinTech-uri locale”, a declarat Cosmin Cosma, co-fondator si CEO al Finqware.


Organizatorii ofera un premiu de 100.000 de euro, pentru cea mai inovatoare solutie globala dezvoltata de un start-up.

 

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
48 votes · 48 answers
Voteaza
NoCash