Fintech romanesc acceptat in semifinala unuia dintre cele mai mari targuri de tehnologie din tarile arabe

7 octombrie 2019

Finqware, companie ce ofera o solutie de agregare a datelor bancare, a fost selectata pentru a participa in semifinala competitiei de pitching “Supernova”, din cadrul unuia dintre cele mai mari targuri de tehnologie din tarile arabe, GITEX 2019.

„Prezenta in aceasta competitie este o oportunitate majora pentru noi de a intra in contact cu ecosistemul de potentiali parteneri si investitori din tarile arabe, avand in vedere ambitia noastra de a deveni o platforma globala de Open Banking. Speram sa inspiram si sa deschidem usa si pentru alte FinTech-uri locale”, a declarat Cosmin Cosma, co-fondator si CEO al Finqware.

Organizatorii ofera un premiu de 100.000 de euro, pentru cea mai inovatoare solutie globala dezvoltata de un start-up.

 

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Adrian Vasilescu – consilier de strategie al guvernatorului BNR

„O singură provizie am făcut, de card, pentru că nu mai umblu cu banii în buzunar. Banii sunt cei mai periculoși când este vorba de răspândirea unei molimi. Am renunțat la cash. În rest, este o prostie să faci provizii. Dacă vine o molimă și nici nu știi când va ajunge, dacă ar fi să se întindă, pe cât timp să poți să faci provizii? Faci provizii pe trei săptămâni, pe patru săptămâni și mai departe?”, a spus consultantul.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?