Finqware negociaza o noua runda de finantare de un milion de euro si pregateste o lansare pana la sfarsitul acestui an

5 octombrie 2021

„Suntem în negocieri cu investitorii pentru o nouă rundă de finanţare, de 1 mil. euro, acesta este targetul. Foarte probabil, vor intra şi câteva bănci din regiune (în acţionariat – n.red.). În acest moment avem un produs pe care urmează să îl lansăm,“ a declarat Cos­min Cosma, cofondator al Finqware, în cadrul emisiunii ZF 15 minute cu un antreprenor.

Reprezentantul Finqware a precizat ca este vorba de o platformă de cash management pentru companiile mari. Acestea îşi pot vedea toate poziţiile financiare, inclusiv din mai multe ţări, din mai multe bănci şi pot să îşi optimizeze operaţiunile finan­ciare.

Produsul dezvoltat de start-up-ul local este deja cerut în piaţă, iar câteva companii mari aşteaptă momentul lansării, spune Cosmin Cosma.

Adauga comentariu

Noutăți
Nocash
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?