[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Finantare de la BRD Finance pentru cumparaturi online de la eMAG

5 iulie 2010

5 iulie 2010 – eMAG si BRD Finance pun la dispozitia clientilor un nou serviciu de finantare special, destinat mediului online. Clientii care doresc sa achizitioneze produsele eMAG fara a se deplasa in magazin pot accesa site-ul www.emag.ro pentru a alege produsele destinate cosului de cumparaturi. Pentru achizitionarea produselor alese, clientii eMAG vor alege optiunea “plata in rate”, pentru a  beneficia de oferta de finantare BRD Finance.

Dupa alegerea acestei modalitati de plata, clientul este apelat de un operator de credit BRD Finance pentru consiliere privind alegerea unui produs de finantare avantajos, in conditiile unei oferte financiare transparente. Clientii transmit documentele necesare dosarului de credit direct prin e-mail catre operatorul de credit, urmand ca in mai putin de doua ore sa primeasca raspunsul privind aprobarea finantarii bunurilor. Dupa aprobare, clientul printeaza contractul primit, il semneaza si il transmite catre BRD Finance.

In cel mai scurt timp dupa transmiterea contractului, clientul primeste la domiciliu produsele alese.

In faza de rambursare a creditului BRD Finance, clientii atasati de mediul online pot beneficia de modalitati simple si flexibile de plata: Debit Direct sau plata prin BRD-NET, fara a se deplasa astfel in agentiile BRD-Groupe Société Générale sau in oficiile Postei Romane.

Acum, cumparatorii eMAG beneficiaza de suport permanent din partea consilierilor BRD Finance, in toate etapele procesului de obtinere a finantarii.

BRD Finance este prezenta in apoximativ 6.000 de magazine si are un portofoliu de circa 500.000 de clienti persoane fizice.

Sursa: BRD

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?