Filmarile la documentarul „Apostolii Cardurilor” aproape de final. Primul episod va fi lansat in iunie, la Gala NOCASH.

30 martie 2021

Prezentari, tatonari, amanari, infectari, internari, anulari, finantari, cautari, provocari, programari, reprogramari si, in cele din urma, filmari. Documentarul „The Plastic Preachers” a avut saptamana trecuta ultima zi plina de filmari, cu inca 10 interviuri care se adauga la cele 30 realizate in a doua parte a anului trecut.

Sunt peste 30 de ore de filmare din care vom scoate un film serial in doua episoade, fiecare a cate 54 de minute, ce va fi difuzat de TVR. Acum se intra in faza de documentare arhiva de televiziune, pentru a selecta imaginile necesare in vederea completarii materialului filmat,” a declarat Sergiu CONE, inititator si producator al proiectului.


Primul episod va fi lansat in cursul lunii iunie, in cadrul editiei aniversare, de 20 de ani, a Galei NOCASH – eveniment anual de traditie dedicat industriei serviciilor financiare si de plati.

Ne dorim ca pandemia sa ne permita un eveniment intr-o sala cu multi spectatori. Lumea s-a plictisit de atatea conferinte online si s-a cam saturat de distantare. Speram ca audienta NOCASH sa fie vaccinata pana atunci, pentru a ne putea intalni in siguranta, intr-o seara cu adevarat memorabila,” a mai precizat Sergiu CONE.

Cel de-al doilea episod al seriei va fi ,lansat in luna noiembrie, in cadrul evenimentului international Banking 4.0, dedicat promovarii tehnologiilor emergente care vor schimba modelul bancar de business, asa cum il stim astazi.

In cadrul evenimentului din noiembrie va fi lansata si cartea „Apostolii Plasticului”, despre cei 25 de ani de evolutie a pietei cardurilor in Romania. Cartea sta la baza filmului documentar.

Imagini de pe platoul de filmare

____________

Partenerii proiectului

Partener PlatinumVisa Romania

Parteneri Gold Banca Transilvania si SIBS Romania (fost Wirecard)

Parteneri SilverAlpha Bank, Asseco, BCR, BNP Paribas, CEC Bank, C-Solution, FintechOS, First Bank, ING Bank, Payten, Raiffeisen Bank

Parteneri BusinessBRD – Groupe Societe Generale, Inform Lykos/Austria Card, Druid, Idemia, PayU Romania, AIM Solution Serv

Filmarile s-au realizat la sediile Modex Lab si Zitec.

Trailer „The Plastic Preachers”

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Irina Chitu – country manager finzoom.ro

„Cel mai bine este sa imprumuti maxim 25% din venitul net, pentru a sta linistit. Cata casa imi permit? Asta inseamna 4 ani de venituri.”

Afla aici sfaturile expertului

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?