FC Rapid Bucuresti marcheaza centenarul prin lansarea a 5.000 de NFT-uri, o premieră pentru un club românesc de fotbal

3 mai 2023

Binance, cea mai mare platformă de schimb de criptomonede din lume ca volum, lansează, în premieră pentru fotbalul românesc, o serie de 5.000 de NFT-uri dedicate clubului FC Rapid București ce includ experiențe de colecție pentru pasionații de fotbal, fani ai echipei din Capitală.

„Marcăm atât centenarul unui club iubit al României, dar și ultimele patru partide din play-off-ul Superligii cu cinci serii a câte 1.000 de NFT-uri gratuite, ce includ de la șansa de a accesa cupoane valorice pentru meciurile în deplasare ale echipei până la acces la echipamente personalizate, de colecție, dar mai mult de atât, oportunitatea fanilor de a-și demonstra atașamentul față de echipă și în Web3”, declară Ilie Pușcaș, Country Manager, Binance.


Perioada de emitere a NFT-urilor dedicate clubului FC Rapid București se încheie la finalul lunii iunie 2023.
NFT-urile vor fi împărțite în patru categorii principale:
. Platină, în număr de 5, cu șansa de câștig al unui tricou oficial semnat
. Aur, în număr de 65, ce includ opțiunea de a câștiga fulare personalizate;
. Argint, în număr de 15, noua dintre ele cu ocazia de a câștiga locuri la tribuna VIP pentru evenimentele disputate acasă sau sase NFT-uri cu vouchere în valoare de $100 în USDT pentru meciurile din deplasare;
. Bronz, în număr total de 4.915, cu posibilitatea de a câștiga stickere de colecție cu Rapid.

Utilizatorii pot solicita și, odată ce primesc NFT-urile, pot converti NFT-urile înaintea fiecărui eveniment al clubului FC Rapid București pentru a primi recompensele cu disponibilitate limitată.

Toate informațiile despre noua colecție de NFT-uri pot fi accesate aici

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?