Fan Courier, liderul pietei de curierat: comerţul online a ajuns la aproape 50% din veniturile companiei, fata de sub 5% in urma cu 10 ani

21 iulie 2021

Datele Fan Courier la jumătatea anului arată o uşoară creştere faţă de anul trecut, „ceea ce înseamnă un rezultat foarte bun, având în vedere faptul că facem comparaţie între un an normal şi 2020, un an în care am înregistrat volumele mari,“ spun reprezentanţii Fan Courier, liderul pieţei locale de curierat.

Afacerile Fan Courier au trecut în 2020 de 1 miliard lei, după o creştere de 27% faţă de anul anterior, iar pentru anul acesta compania şi-a bugetat o creştere între 10% şi 15%.

„E-commerce-ul este pe un trend ascendent de mulţi ani şi credem că această tendinţă se va menţine chiar dacă ritmul de creştere va fi diferit (…) Dacă în urmă cu 10 ani ponderea e-commerce-ului în business-ul FAN nu depăşea 5%, în prezent comerţul online a ajuns la aproape 50% din veniturile noastre“, au mai precizat pentru ZF reprezentanţii companiei.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Catalin Cretu – general manager Visa pentru Romania, Croatia, Slovenia si Malta

„Suntem in top 3 european pentru adoptia platilor digitale in transportul public, dupa Marea Britanie si Polonia, si in top 10 mondial in penetrarea tehnologiei contactless in general.”

Afla aici rezultatele romanilor in adoptia platilor electronice.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?