[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Facturile de gaze pot fi platite si de la ATM-urile Bancpost

12 mai 2010

Bancpost anunta ca a pus la dispozitia clientilor sai o noua facilitate de plata a utilitatilor: achitarea facturilor de gaze emise de către GDF SUEZ Energy România prin intermediul celor peste 700 de ATM-uri ale Bancii din toata tara, plati pentru care beneficiaza de comision zero.

Alaturi de plata la ghiseele celor 286 de unitati Bancpost, plata utilitatilor direct de la ATM-uri ofera o acoperire teritoriala mult mai larga si avantajul accesului permanent, 24 de ore din 24, la acest serviciu.

Orice detinator de card de debit Bancpost poate achita facturi GDF SUEZ Energy România direct de la ATM fara a fi necesara nicio formalitate suplimentara. Plata se poate face atat pentru facturile titularului de card, cat si pentru ale oricarui alt abonat, numarul de plati efectuate fiind nelimitat.

Bancpost isi va continua in 2010 politica de extindere a listei furnizorilor de servicii şi utilităţi de interes naţional ale caror facturi vor putea fi platite la ATM.

In prezent, Bancpost permite plata de la ATM si a facturilor companiilor de telefonie: Vodafone, Orange si Romtelecom.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?