Faci cumparaturi cu cardul Mastercard in statiile Petrom si poti castiga carburant pentru un an

16 august 2018

În primele 7 luni ale anului 2018, plățile cu cardul în stațiile Petrom au înregistrat o creștere cu 11% față de aceeași perioadă a anului trecut. Cu toate acestea, Mastercard lanseaza o noua campanie pentru incurajarea platilor electronice in randul consumatorilor care trec pragul celor 404 statii Petrom, cea mai mare retea de distributie a cardburantilor din Romania.

Astfel, cei care plătesc cu cardul lor Mastercard în orice stație Petrom în perioada 15 august-30 septembrie și participă la promoție pot câștiga unul din cele 10 premii, constând în carburant pentru 1 an sau 100 de plinuri în valoare de 300 de lei fiecare.

„Tuturor ne place să călătorim. Și ce moment mai bun am putea alege să explorăm România, decât în acest an aniversar, în care Mastercard și stațiile Petrom fac cinste cu carburantul? Invităm posesorii de carduri Mastercard din România să alimenteze în stațiile Petrom și să se înscrie în campanie pentru a se bucura de unul dintre cele 110 premii de vacanță!”, a declarat Diana Tănase, Marketing Manager, Mastercard România.

„În ultimii ani, am observat o tendință de achitare cu cardul tot mai mare din partea consumatorilor noștri, pe care ne dorim să o alimentăm în continuare, alături de partenerul nostru Mastercard.”, a declarat Decebal Sorin Tudor, Retail Manager, stațiile Petrom.

Consumatorii care doresc să se înscrie în concurs trebuie să plătească pentru cumpărăturile efectuate la stațiile Petrom cu un card Mastercard sau Maestro și să trimită un SMS cu valoarea tranzacției la numărul 3725 sau să înscrie datele pe site-ul https://participare.mastercard.ro/.

Un participant poate efectua un număr nelimitat de tranzacții Mastercard în locațiile partenere și poate trimite zilnic maximum 5 mesaje, indiferent de metoda de înscriere aleasă (SMS sau online). Numele câștigătorilor și premiile câștigate vor fi anunțate în termen de o lună de la finalizarea campaniei pe site-ul www.mastercard.ro/promotii.

De la începutul lui 2017, și până în prezent, peste 750.000 de posesori de carduri Mastercard s-au înscris în diferite campanii organizate de Mastercard, iar câștigătorii au fost răsplătiți cu premii de peste 250.000 de euro.

Pe langa distributia de carburanti, statiile Petrom ofera o serie de servicii financiare precum transfer național de bani sau plata facturilor la utilități dar si o serie de alte servicii utile cum este cazul achiziționarii poliței RCA auto sau chiar expediția de colete și corespondență prin curier.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
35 votes · 35 answers
Voteaza
NoCash