[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

F64 implementeaza solutia de plata in rate (Cumpara acum, plateste mai tarziu) cu TBI Bank

26 august 2022

TBI Bank anunta ca a încheiat un parteneriat cu retailerul F64, pentru a ajuta clienții cu soluția Cumpără acum, plătește mai târziu (BNPL) în rate. BNPL permite consumatorilor să împartă costul total al oricărei achiziții în rate. În acest fel, clienții își pot permite să facă achiziții mai frecvente sau mai valoroase, în timp ce comercianții își cresc vânzările.

„Creșterea prețurilor din ultimele luni devine o provocare pentru toți pasionații de fotografie și videografie din România. Parteneriatul cu F64 ne permite să fim alături de oamenii care doresc să-și urmeze pasiunea, dar fără a fi afectați financiar.” – a declarat Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions la tbi.

Specializat în echipamente foto-video, F64 este unul dintre cei mai mari retaileri din România și oferă o gamă variată de produse și servicii atât pentru pasionați, cât și pentru profesioniști.

Vedem cum românilor le este din ce în ce mai greu să ia decizii financiare din cauza contextului economic global. Numărul fotografilor și videografilor care au început să facă business din această pasiune a crescut în România în ultimii ani. Parteneriatul cu TBI Bank ne-a ajutat să oferim clienților soluții de finanțare pentru a-i scăpa de presiunea investiției financiare de la început în business. În același timp, BNPL ne permite ca afacere să ne creștem baza de clienți și să evoluăm în aceste vremuri complicate.” – a spus Cătălina Coterleț, Manager Marketing, F64.

___________

TBI Bank este o bancă de tip ”challenger” din Europa de Sud-Est și considerat „lider BNPL în regiune”, care se adresează consumatorilor, comercianților și IMM-urilor, oferind finanțare și servicii suplimentare integrate prin intermediul unei rețele largi de canale și platforme „phygitale”. În prezent, operează în Bulgaria, România, Grecia, Germania și Lituania. Prin diverse canale digitale, o rețea proprie de 300+ de sucursale și parteneriate de încredere cu circa 18.000 de comercianți, 𝐭𝐛𝐢 are un portofoliu de 2 milioane de clienți în 2021 și a acordat aproape 500.000 de credite.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?