[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

evoMAG dă startul Black Friday 2023 în România, Ungaria și Bulgaria și anunță reduceri de până la 75% la peste 330.000 de produse. Apple iPhone 15 la 4.399 lei.

27 octombrie 2023

evoMAG estimează o creștere de 15% a vânzărilor în perioada de Black Friday din 2023 față de perioada similară de anul trecut. Este pentru prima oară când evoMAG organizează campania de Black Friday și în afara țării, in Ungaria si Bulgaria.

evoMAG dă startul azi, 27 octombrie, celui mai mare Black Friday de până acum și oferă discount-uri de până la 75%, la peste 330.000 de produse, dublând anul acesta, față de anul trecut, numărul de produse aflate la reducere în campania de Black Friday 2023.

evoMAG desfășoară Black Friday 2023 în intervalul 27 octombrie – 27 noiembrie, pe parcursul a patru valuri de reduceri. Ca și anii trecuți, în fiecare nou val de reduceri de Black Friday vor fi incluse și produse diferite, care nu au beneficiat, anterior, de reduceri.

Evenimentul de shopping Black Friday 2023 va fi împărțit în 4 episoade, ce vizează reduceri și produse diferite:

Episodul 1 oferă produse cu reduceri de până la 50% și are loc în perioada 27 octombrie – 2 noiembrie;

Episodul 2 se desfășoară între 3 și 9 noiembrie și oferă reduceri de până la 60%;

Episodul 3 aduce reduceri de până la 75% și are loc în perioada 10 – 12 noiembrie;

Episodul 4 de Black Friday se va desfășura la evoMAG între 13 și 27 noiembrie.

Livrarea produselor în cele peste 3.800 de lockere easybox din țară, în urma parteneriatului cu compania de curierat Sameday, le permite clienților să ridice produsele non-stop, la orice oră din zi și din noapte, într-un interval de până la 72 de ore de la momentul în care coletele ajung în lockerele securizate.

evoMAG stimează că în decursul a maximum 7 zile de la încheierea fiecărui episod de reduceri, vor fi livrate peste 90% din produsele comandate.

Cele mai mari reduceri din an vor viza aproape toate categoriile de produse, cele mai mari reduceri fiind la: televizoare, laptopuri, electrocasnice, telefoane mobile, trotinete electrice etc.

Printre produsele cu prețuri reduse în primul episod de Black Friday se află:

Apple iPhone 15 la 4.399 lei;

Televizor LED Samsung, de 80 cm, la 899 lei;

Frigider Arctic cu 2 uși la 949 lei;

Mașină de spălat rufe, LG, slim, la 1.749 lei;

Laptop HP ProBook 450 G9 la 1.799 lei;

Trotinetă electrică Xiaomi Electric Scooter 4 la 1.899 lei.

Black Friday cu plata în rate

În perioada de Black Friday, evoMAG pune la dispoziția clienţilor mai multe opțiuni de plată. Spre exemplu, la evoMAG, produsele cumpărate pot fi plătite în 12 rate fără dobândă prin cardul Star de la Banca Transilvania, în 12 rate prin cardul de credit de la BCR, în 10 rate fără dobândă prin cardul de credit Card Avantaj de la Credit Europe Bank, și prin Bonus Card de la Garanti BBVA, în 6 rate fără dobândă prin BRD și în 4 rate direct cu cardul de debit prin Oney. tbi bank pune la dispoziție opțiunea de  4 – 60 rate online fără card de credit.  

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?