eMAG extinde parteneriatul cu Posta Romana de la 35 la 120 de oficii

30 august 2016

Retailerul online eMAG.ro vrea să extindă parteneriatul cu Poșta Română în 120 de oficii până la finele lunii octombrie și să deschidă trei depozite regionale pentru a reduce timpul de livrare a comenzilor, indicator foarte sensibil pentru clienți, a declarat directorul general al eMAG, Tudor Manea, într-o conferință de presă.

“Clienții eMAG sunt foarte sensibili în privința timpului de livrare a comenzilor. Pentru a reduce acest indicator, am decis să extindem parteneriatul cu Poșta Română. Până la finele lunii octombrie, clienții eMAG vor putea ridica produsele comandate din 120 de oficii poștale”, a spus Manea.

În faza pilot a proiectului cu eMAG, demarată la mijlocul anului trecut, Poșta Română a început livrarea coletelor eMAG la oficiul poștal Buzău 7 și la oficiul poștal Târgoviște 4. Ulterior, în luna martie a acestui an, parteneriatul a fost extins în alte 6 oficii poștale și a ajuns la 14 în prezent, din care 10 în Capitală.

Potrivit companiei, parteneriatul cu Poșta Română este operațional în prezent în 35 de oficii.

Manea a spus că eMAG va deschide trei depozite regionale, cu o suprafață cumulată de 10.000 de metri pătrați, pentru a reduce timpul de livrare. Acestea vor fi amplasate în Brașov, Cluj-Napoca și Timișoara.

“La unele produse, cum ar fi canapelele, timpul de livrare este de 3 zile. Vrem să reducem acest indicator prin asigurarea unor stocuri în aceste depozite regionale și, astfel, produsele comandate să ajungă mai repede la clienți”, a afirmat Manea.

El a mai spus că eMAG va ajunge, la finele acestui an, la o suprafață de depozitare în Capitală și în țară de 100.000 de metri pătrați, din care 90.000 în București.

Sursa: profit.ro

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
48 votes · 48 answers
Voteaza
NoCash