[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

eMag: dupa un an de la lansare, peste 200.000 de clienti au apelat la serviciul Instant Money Back. In medie, banii au fost primiti inapoi in cont in 12 minute.

30 iulie 2020

Numai în ultimul an, peste 200.000 de clienți eMAG au beneficiat gratuit de returnarea instant a banilor prin Instant Money Back, ceea ce, prin comparație cu standardul din piață, ar putea însemna că am economisit peste 1.500 de ani de așteptare. În medie, clienții eMAG care au avut cardul salvat au primit banii în cont în 12 minute de la anularea sau returul unei comenzi”, precizează reprezentanții eMAG pentru wall-street.ro.

Serviciul este furnizat prin intermediul procesatorului de plăți online PayU și a băncii certificate pentru acest tip de tranzacții, Alpha Bank România.


eMag lansa serviciul Instant Money Back in iunie 2019. Acesta presupune returnarea rapidă a banilor în conturile utilizatorilor care anulează sau returnează o comandă.

Printre condițiile necesare pentru activarea serviciului Instant Money Back este cea care prevede ca plata comenzii să fie efectuată cu un card salvat în contul eMAG. De asemenea, cardul trebuie să fie emis de o instituție financiară din România. Sunt eligibile pentru acest serviciu cardurile de debit Visa și cardurile de credit și debit Mastercard.

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?