[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

eMAG deschide Nutrition & Vitamins Shop, un nou shop-in-shop online

19 octombrie 2023

Un client eMAG alocă lunar, în medie, 138 de lei pe o comandă de vitamine și suplimente. La nivel european, vitaminele și suplimentele alimentare reprezintă 20% din coșul de cumpărături online.

eMAG continuă seria magazinelor de tip shop-in-shop online și lansează  Nutrition & Vitamins Shop, dedicat vitaminelor, suplimentelor alimentare și remediilor naturiste. Astfel, clienții eMAG pot accesa mai ușor și mai rapid o gamă care conține peste 31.000 de produse din oferta proprie și a sellerilor din Marketplace destinate unui stil de viață sănătos.  De asemenea 70% din gamă este disponibilă cu livrare gratuită cu ajutorul cu serviciului Genius, folosit de peste 500.000 de clienți și disponibil în patru aplicații de shopping online- eMAG, Tazz, Fashion Days și Freshful.

Conform celor mai recente date de piață, vitaminele și suplimentele au intrat în coșul obișnuit de cumpărături al românilor, în contextul în care, în perioada pandemiei, cererea pentru aceste produse a crescut semnificativ. În acest sens, cele mai comandate produse de către clienții eMAG sunt produsele care conțin multivitamine, vitamina C, vitamina D, Omega 3, colagen și creatină, care sunt utilizate zilnic.

Evoluția segmentului de suplimente și vitamine este vizibilă și la nivel european, unde 20% dintre comenzile online au inclus și produse din această gamă în 2022, conform celor mai recente date din European E-Commerce Report. Pe eMAG, un client alocă, în medie, 138 lei pentru o comandă de suplimente și vitamine care include minimum două produse.

Pe fondul preocupării crescute a clienților noștri pentru sănătate și starea de bine, lansăm Nutrition & Vitamins Shop, un nou shop-in-shop care să îi ajute să identifice mai ușor, odată cu sezonul rece, produse care să le susțină imunitatea. Noul shop-in-shop care integrează branduri cunoscute românești și internaționale și este construit cu sprijinul sellerilor din Marketplace se înscrie direcției noastre strategice de a le oferi clienților noștri o experiență de shopping cât mai prietenoasă, care să îi ajute să economisească timp și bani cu ajutorul tehnologiei și al instrumentelor pe care platforma eMAG le integrează,” a spus Simona Șahîn, demand director eMAG România.

Noul shop-in-shop eMAG include produse de la cei mai importanți producători locali și internaționali, precum SunWave Pharma, Mollers, Zdrovit sau Secom. Clienții vor beneficia și de serviciile consacrate eMAG, precum livrare a doua zi prin curier sau gratuit în easybox pentru clienții Genius.

Acesta este cel de-al treilea astfel de shop-in shop lansat de eMAG în ultima lună, după Dermato Shop și Drinks & Coffee shop-in-shop.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?