eMAG ar vrea sa introduca pe site si posibilitatea de a plati taxe si utilitati

31 august 2016

eMAG ar vrea sa introduca noi categorii de servicii pe site, exemple fiind repararea de electronice dar si plata de taxe si de utilitati, a spus CEO-ul Iulian Stanciu.

Ce altceva am mai putea avea pe platforma eMag, vor exista pe eMAG si zugravi sau instalatori? Stanciu spune ca nu. „Acestea sunt servicii nestructurate in care oamenii discuta direct cu mesterul sau cu profesorul. Poate sa introducem reparatii de electronice, poate plata de utilitati, plata de taxe ne-am dori sa avem. Lucruri care sa-i faca viata mai simpla clientului”, spune seful eMAG.

In portofoliul eMAG sunt un milion de produse, insa doar 10% sunt vandute direct de eMAG, restul de 90% fiind vandute de cei 1.600 de parteneri.  Reprezentantul eMag se asteapta ca numarul de companii care vand pe platforma Marketplace sa ajunga la 4.000 in 2018.

Pentru imbunatatirea timpului de livrare, eMAG va ajunge la 200 de puncte de livrare in Bucuresti si in tara pana la finalul lunii octombrie, din care 120 cu Posta Romana (in prezent sunt 35 de puncte la Posta). eMAG lanseaza de la 1 octombrie pentru Bucuresti si serviciul de livrare in 2 ore, disponibil non-stop, indiferent de ora sau zi a saptamanii.

Sursa: hotnews.ro

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
48 votes · 48 answers
Voteaza
NoCash