[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

eMAG ar vrea sa introduca pe site si posibilitatea de a plati taxe si utilitati

31 august 2016

eMAG ar vrea sa introduca noi categorii de servicii pe site, exemple fiind repararea de electronice dar si plata de taxe si de utilitati, a spus CEO-ul Iulian Stanciu.

Ce altceva am mai putea avea pe platforma eMag, vor exista pe eMAG si zugravi sau instalatori? Stanciu spune ca nu. „Acestea sunt servicii nestructurate in care oamenii discuta direct cu mesterul sau cu profesorul. Poate sa introducem reparatii de electronice, poate plata de utilitati, plata de taxe ne-am dori sa avem. Lucruri care sa-i faca viata mai simpla clientului”, spune seful eMAG.

In portofoliul eMAG sunt un milion de produse, insa doar 10% sunt vandute direct de eMAG, restul de 90% fiind vandute de cei 1.600 de parteneri.  Reprezentantul eMag se asteapta ca numarul de companii care vand pe platforma Marketplace sa ajunga la 4.000 in 2018.

Pentru imbunatatirea timpului de livrare, eMAG va ajunge la 200 de puncte de livrare in Bucuresti si in tara pana la finalul lunii octombrie, din care 120 cu Posta Romana (in prezent sunt 35 de puncte la Posta). eMAG lanseaza de la 1 octombrie pentru Bucuresti si serviciul de livrare in 2 ore, disponibil non-stop, indiferent de ora sau zi a saptamanii.

Sursa: hotnews.ro

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?