eMAG a fost capitalizat cu 50 mil. euro. Tinta este transformarea companiei într-un hub de ecommerce regional.

23 noiembrie 2021

Dante International, administratorul eMAG, cel mai mare retailer online local, a fost capitalizat cu 50 de milioane de euro, banii urmând să susțină programul de investiții de 3,2 miliarde de lei al companiei, anunțat în prima parte a anului, potrivit profit.ro.

Avem un angajament pe termen lung, care vizează transformarea eMAG într-un hub de ecommerce regional. Dintre cele 3,2 miliarde de lei, 785 de milioane de lei sunt alocați pentru dezvoltare internațională, 447 de milioane de lei pentru dezvoltarea de tehnologie  românească, 251 de milioane de lei pentru dezvoltarea antreprenorialului digital prin intermediul platformei Marketplace, 990 de milioane de lei în dezvoltarea serviciilor logistice, iar 740 de milioane de lei vor fi investiți  în alte companii și prin eMAG Ventures, programul de investiții pentru companii de tehnologie,” a transmis compania pentru Profit.ro.

Adauga comentariu

Noutăți
Nocash
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?