elefant.ro isi majoreaza capitalul social de peste 17 ori si se asteapta la o crestere medie a business-ului cu 100% in urmatorii ani

28 august 2014

Universal Online Promotion, compania care detine magazinul onlin elefant.ro, anunta majorarea de capital social de la 0,9 mil. RON la 15,78 mil. RON. Dupa aceasta majorare, elefant.ro este acum printre magazinele online din Romania cu cel mai mare capital social, de 3,5 mil. Euro.

„Majorarea capitalului social al companiei vine intr-un moment de crestere foarte rapida a elefant.ro si demonstreaza sustinerea neconditionata de care acest proiect se bucura in randul acionarilor. Acest pas pregateste totodata elefant.ro pentru cativa ani in care business-ul va avea o crestere medie cu peste 100% si este o garantie a stabilitatii proiectului atat in fata cumparatorilor cat si a partenerilor de faceri”, a declarat Dan Vidrascu, CEO la elefant.ro.

Infiintat in urma cu 4 ani, fiind pozitionat initial ca cel mai mare retailer online de carte, ulterior site-ul s-a repozitionat int-un mall online dedicat familiei. in prezent, reprezentantii companiei spun ca elefant.ro are in oferta 200.000 de produse, site-ul fiind vizitat lunar de peste 2 mil. De utilizatori.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Adrian Vasilescu – consilier de strategie al guvernatorului BNR

„O singură provizie am făcut, de card, pentru că nu mai umblu cu banii în buzunar. Banii sunt cei mai periculoși când este vorba de răspândirea unei molimi. Am renunțat la cash. În rest, este o prostie să faci provizii. Dacă vine o molimă și nici nu știi când va ajunge, dacă ar fi să se întindă, pe cât timp să poți să faci provizii? Faci provizii pe trei săptămâni, pe patru săptămâni și mai departe?”, a spus consultantul.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?