elefant.ro isi majoreaza capitalul social de peste 17 ori si se asteapta la o crestere medie a business-ului cu 100% in urmatorii ani

28 august 2014

Universal Online Promotion, compania care detine magazinul onlin elefant.ro, anunta majorarea de capital social de la 0,9 mil. RON la 15,78 mil. RON. Dupa aceasta majorare, elefant.ro este acum printre magazinele online din Romania cu cel mai mare capital social, de 3,5 mil. Euro.

„Majorarea capitalului social al companiei vine intr-un moment de crestere foarte rapida a elefant.ro si demonstreaza sustinerea neconditionata de care acest proiect se bucura in randul acionarilor. Acest pas pregateste totodata elefant.ro pentru cativa ani in care business-ul va avea o crestere medie cu peste 100% si este o garantie a stabilitatii proiectului atat in fata cumparatorilor cat si a partenerilor de faceri”, a declarat Dan Vidrascu, CEO la elefant.ro.

Infiintat in urma cu 4 ani, fiind pozitionat initial ca cel mai mare retailer online de carte, ulterior site-ul s-a repozitionat int-un mall online dedicat familiei. in prezent, reprezentantii companiei spun ca elefant.ro are in oferta 200.000 de produse, site-ul fiind vizitat lunar de peste 2 mil. De utilizatori.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
48 votes · 48 answers
Voteaza
NoCash