Edenred a emis 150.000 de carduri de masa intre octombrie 2015 si august 2016

6 septembrie 2016

Edenred Romania este „lider detașat al pieței tichetelor de masă electronice”, având peste 150.000 de carduri Ticket Restaurant® emise în perioada octombrie 2015 – august 2016, potrivit unui comunicat de presa al companiei. Cardurile de masă Ticket Restaurant® de la Edenred pot fi utilizate pentru a achizitiona produse alimentare în toate lanțurile de hypermarketuri și supermarketuri, dar și in mii de magazine alimentare de proximitate, cantine, pizzerii si restaurante.

De asemenea, Edenred Romania anunta ca este primul emitent care obține certificarea oficială a rețelei de comercianți parteneri care acceptă plăți cu cardurile de masă Ticket Restaurant. Certificarea a fost obținută printr-un audit efectuat în luna august de SGS Romania, liderul mondial în domeniul inspecției, verificării, testării și certificării.

„Tichetele de masă electronice sunt un pilon de bază în programele moderne de beneficii extra-salariale ale clienților noștri, iar rețeaua de acceptare joacă un rol cheie în asigurarea unui grad mare de satisfacție în rândul utilizatorilor. Certificarea rețelei de comercianți parteneri vine din dorința de a fi punctul de referință pe piața cardurilor de masă, și de a oferi clienților un grad cât mai mare de profesionalism și transparență”, declară Dana Sîntejudean, Director General Adjunct al Edenred Romania.

Conform auditului SGS Romania, „rețeaua de acceptare pentru cardurile de masă Ticket Restaurant numără peste 6.000 de magazine și are acoperire 100% națională”.

Utilizatorii cardurilor Ticket Restaurant pot nominaliza magazine din toata țara în vederea afilierii, în cadrul campaniei permanente de crowdsourcing Edenred, ce a debutat la data de 25 iulie a.c.. La fiecare șase luni, contributorii care propun noi comercianți în rețeaua de magazine partenere la cardurile Edenred sunt premiați cu carduri cadou, prin tragere la sorți.

În România, Edenred deservește peste 35.000 de companii-client și 1 milion de utilizatori pentru tichete și carduri de masă Ticket Restaurant®, tichete și carduri cadou, tichete de creșă, tichete sociale, precum și carduri preplătite pentru cheltuieli profesionale.

Grupul Edenred are la nivel internațional 26 de milioane de utilizatori ai cardurilor emise. Cu un volum emis de peste 18.3 miliarde de euro anual la nivel mondial, din care 65% în format electronic, Edenred este cel mai mare emitent de tichete și carduri preplătite de beneficii.

Edenred, liderul mondial in servicii preplatite adresate companiilor, activeaza in 42 de tari, avand peste 6300 de angajati, 660.000 de companii si institutii client, 1.4 milioane de comercianti afiliati si 41 milioane de beneficiari. In 2015, volumul total emis de Edenred a fost de 18.3 miliarde euro.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?