Dupa 10 ani de la momentul lansarii, platforma ghiseul.ro marcheaza depasirea pragului de un milion de utilizatori. In primele trei luni s-a tranzactionat cat in tot anul trecut.

6 aprilie 2021

Datele platformei ghiseul.ro releva faptul ca, la incheierea primului trimestru din acest an, cand expira facilitatea de reducere la plata cu 10% a taxelor si impozitelor datorate catre administratie, numarul de utilizatori activi ai platformei a depasit un milion de utilizatori activi.

La momentul publicarii acestei stiri, statisticile oficiale aferente gradului de utilizare pentru primul trimestru relevau un numar de peste un milion de tranzactii, in valoare de peste 384 mil. lei. Cifrele au depasit deja rezultatele inregistrate in tot anul 2020.


In acest an, pe 30 martie, platforma ghiseul.ro a implinit 10 ani de cand a fost lansata.

Ghișeul.ro este o platformă administrată de Autoritatea pentru Digitalizarea României și susținută de APERO – Asociația pentru Plăți Electronice din România. 

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Catalin Cretu – general manager Visa pentru Romania, Croatia, Slovenia si Malta

„Suntem in top 3 european pentru adoptia platilor digitale in transportul public, dupa Marea Britanie si Polonia, si in top 10 mondial in penetrarea tehnologiei contactless in general.”

Afla aici rezultatele romanilor in adoptia platilor electronice.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?