Doar circa 5% din totalul tranzacțiilor realizate cu Revolut sunt retrageri de numerar

13 aprilie 2023

Românii folosesc tot mai mult aplicațiile de tip banking digital pentru a-și rezolva diverse nevoi legate de bani, a declarat la PROFIT NEWS TV Luiza Domnișoru, Head of Communication Revolut.

Pentru a evidentia cat de prezenti sunt banii digitali in viata romanilor, reprezentantul Revolut a dat ca exemplu operatiunile de retragere si economisirea prin pusculite digitale (Vault), direct din aplicatie.

„Doar circa 5% din totalul tranzacțiilor realizate cu Revolut sunt de retragere de cash.” – spune Luiza Domnisoru.

De asemenea, in 2022 aproape ca s-a dublat (+115%) numărul seifurilor de tip Vault, fata de 2021. „În România, rata de adopție a produsului a ajuns anul trecut undeva la 64%, în creștere față de 2021.” – a mai adaugat directorul de comunicare.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?