DITL3 – 54,4% dintre cei care au primit datele de acces au intrat pe ghiseul.ro pentru consultare sold si plati

30 ianuarie 2015

De la inceputul acestui an si pana in prezent, contribuabilii din Sectorul 3 au efectuat pe platforma ghiseul.ro 3.000 de plati in valoare de peste 650.000 RON. Cea mai aglomerata zi din prima jumatate a lunii a fost 5 ianuarie, cand s-au facut 310 plati in valoare de aproximativ 80.000 RON (fata de numai 40 de plati în valoare de 8.000 RON in aceeasi zi din 2014).

Peste 35.000 de persoane din Sectorul 3 si-au ridicat datele de acces (credentialele) si isi pot verifica obligatiile fiscale pe care le pot plati partial sau integral cu cardul, pe platforma ghiseul.ro, fara niciun cost suplimentar. Un numar de peste 19.000 de persoane (54,4%) a facut deja acest lucru.

Aceste rezultate remarcabile, Primaria Sector 3 fiind lider autoritar pe acest segment de plati impozite cu cardul pe internet, au fost obtinute într-un timp extrem de scurt în urma unor campanii de promovare. Acestea au fost desfasurate începând cu anul 2012, in parteneriat cu Visa Europe si Banca Transilvania.

„Aceste campanii s-au dovedit a fi un real succes datorita dublarii numarului de platitori care au folosit platforma ghiseul.ro, economisind astfel timp pentru ca, nu au mai efectuat deplasarea la sediile Directiei Impozite si Taxe Locale Sector 3 si evitand formarea eventualelor cozi formate la aceste ghisee.”, potrivit www.DITL3.ro. „Sumele incasate prin ghiseul.ro reprezinta un procent din ce in ce mai mare din totalul sumelor incasate de catre institutia noastra.”

Cea mai recenta campanie de promovare a acestei modalitati de plata intitulata „Plateste-ti taxele si impozitele pe ghiseul.ro si ai numai de castigat” este in plina desfasurare, aceasta urmand a se incheia la 31 martie a.c. Persoanele care achita taxele si impozitele locale, cu cardul Visa, pe site-ul www.ghiseul.ro in perioada de desfasurarea a campaniei vor fi inscrise automat in concurs pentru castigarea premiilor constand in 3 tablete Samsung Galaxy Tab 4 T 235 (cate 1 pe luna).

Primele rezultate ale campaniei denota un interes foarte mare din partea contribuabililor. Inca din prima zi a anului, s-au efectuat plati in valoare de peste 12.000 RON. Cea mai aglomerata zi din prima jumatate a lunii a fost 5 ianuarie, cand s-au facut 310 plati in valoare de aproximativ 80.000 RON (fata de numai 40 de plati în valoare de 8.000 RON in aceeasi zi din 2014).

Evolutia numarului de tranzactii de plati efectuate pe ghiseul.ro de contribuabilii Sectorului 3 in prima jumatate a lunii ianuarie: 2015/2014
DITL3 numar plati

Evolutia sumelor achitate online cu cardul pe ww.ghiseul.ro de contribuabilii Sectorului 3 in prima jumatate a lunii ianuarie: 2015/2014

DITL sume achitate

Din perspectiva interesului pentru interogarea platformei online, 6 ianuarie a fost ziua care a inregistrat cel mai mare numar de vizitatori, peste 7.000, fata de 2.500 in aceeasi zi din 2014.

DITL3 numar vizitatori

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
48 votes · 48 answers
Voteaza
NoCash