[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Din august 2022 (momentul lansarii produsului in Romania), Revolut Bank a acordat credite de consum în valoare de peste 90 mil. euro în moneda locală (446 milioane RON). Compania anunta majorarea temporara a plafonului la 200.000 Lei, pentru creditul de nevoi personale.

31 mai 2023

Cu ocazia aniversarii a 5 ani de prezenta pe piata din Romania, Revolut Bank majorează limita maximă a sumei ce poate fi acordată clienților care solicită un credit de consum, de la 125.000 RON la 200.000 RON. Creșterea sumei maxime este parte a unei campanii pe care banca digitală o derulează până la 31 iulie 2023. Celelalte condiții de acordare rămân neschimbate (dobândă fixă pe tot parcursul derulării creditului și perioadă maximă de rambursare de 60 luni).

Revolut Bank lansează o nouă ofertă aniversara pentru clienții români și majorează la 200.000 RON (+60%) plafonul maxim al sumelor ce pot fi acordate clienților care aplică pentru un credit de consum în lei. Oferta este valabilă până la 31 iulie 2023.


De la lansarea produsului în România, în august 2022, Revolut Bank a acordat credite de consum în valoare de peste 90 de milioane de euro în moneda locală (446 milioane RON).

Într-un context economic dificil, Revolut le propune clienților români „una dintre cele mai responsabile și mai accesibile variante de credit de nevoi personale de pe piața locală”, cu o rată a dobânzii cuprinse între 7,99% și maximum 16,99%, dobândă fixă pentru întreaga perioadă de creditare care poate fi de maximum 60 de luni, fără alte condiții de acordare precum încheierea unei asigurări de viață sau transferul venitului în contul Revolut, potrivit comunicatului.

„Creditul de consum se acordă exclusiv în moneda locală RON și poate fi accesat și gestionat de către clienți direct în aplicație prin intermediul unui proces 100% digital. Tot procesul este simplu, lipsit de birocrație sau deplasări inutile la bancă, inclusiv etapele de analiză a profilului clientului și a capacității sale de rambursare a împrumutului, fără a se solicita documente tipărite sau alte forme materiale de documentare a cererii clientului. Contractul de credit este semnat cu o semnătură electronică calificată, iar fondurile sunt puse la dispoziție instant în contul clientului.” – precizeaza Revolut.

Produsul este disponibil pentru clienții Revolut rezidenți în România, care au peste 18 ani, istoric la Biroul de Credit și realizează venituri din salarii, pensii sau profesii liberale, care pot fi verificate din surse oficiale. Clienții care au accesat produsele de creditare Revolut pană în prezent au, în medie, un venit lunar cu 50% mai mare decât venitul mediu la nivel național. Creditul de consum Revolut se obține ușor, dar se și gestionează într-un mod simplu – schimbarea datei pentru plata ratei, obținerea unui extras, rambursarea anticipată se realizează fără bătăi de cap, fără taxe sau comisioane“, a menționat Cristian Voinea, Senior Product Manager Credite la Revolut.

Încă de la lansarea Revolut pe piața locală, acum cinci ani, ambiția noastră a fost – și a rămas – aceea de a simplifica accesul clienților la produse financiare de o calitate excelentă și cu costuri cât mai avantajoase.
Am aflat din cercetările noastre interne și din studiile în rândul clienților cât de importantă este pentru aceștia o relație stabilă cu un partener financiar pe termen lung, așa cum este și super-aplicația noastră. Pentru Revolut, este o prioritate protejarea intereselor clienților prin promovarea unor oferte de finanțare responsabile și care să le confere acestora flexibilitate în obținerea sumelor necesare, atunci când au nevoie.
” – a declarat Gabriela Simion, General Manager Sucursala Revolut Bank România și Italia.

___________

Revolut s-a lansat oficial pe piața din România în mai 2018, cu servicii de plăți și operațiuni de transfer de bani instant. De atunci și până în prezent, peste 2,8 milioane de clienți au adoptat super-aplicația financiară, care a devenit numărul 1 pe piața locală, după numărul de descărcări din Google Play și AppStore, și este prima opțiune pentru utilizatorii de soluții de digital banking.

Din 2018, Revolut a obținut licența bancară pentru a opera în UE, emisă de Banca Centrală Europeană (BCE). Ulterior, compania a depus eforturi pentru a pașaporta această licență în cât mai multe piețe din UE, ajungând la 30 de piețe din Spațiul Economic European (SEE), unde are peste 20 de milioane de clienți (retail și business). În prezent, Revolut UAB pune la dispoziția clienților servicii de creditare în Lituania, Polonia, Irlanda, România și Spania. De asemenea, peste 29 milioane de clienți din lume folosesc serviciile Revolut pentru a realiza peste 400 de milioane de tranzacții pe lună.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?