Dezvoltatorul solutiei de plati mobile MonePOS spune ca o va implementa in peste 10.000 de companii, pana la sfarsitul acestui an

23 martie 2021

AROBS Transilvania Software, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de soluţii IT, vrea să atragă anul acesta 10.000 de clienţi pentru noua soluţie de plăţi mobile din portofoliu denumită MonePOS, scrie ZF.

Soluţia MonePOS a fost lansată oficial pe piaţă luna aceasta iar în prezent este folosită de circa 100 de companii, în special din zona de taximetrie.

Ce aducem noi în plus cu această soluţie este integrarea cu casa de marcat a taximetrului. Spre deosebire de alte soluţii din piaţă, noi am reuşit să facem astfel încât clientul să poată ieşi din taxi în mai puţin de 10 secunde. Am reuşit să rezolvăm problema de operativitate şi de integrare cu casele de marcat, dar şi cu o soluţie inovativă care prin scanarea unui cod QR permite salvarea chitanţei într-un format digital pentru cei care doresc să deconteze chitanţele de taxi“, a precizat Voicu Oprean, CEO şi fondator al AROBS Transilvania Software.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Irina Chitu – country manager finzoom.ro

„Cel mai bine este sa imprumuti maxim 25% din venitul net, pentru a sta linistit. Cata casa imi permit? Asta inseamna 4 ani de venituri.”

Afla aici sfaturile expertului

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?