Desi duduie, comertul electronic face si victime. După pierderi de 3,5 mil. lei în 2020, cel.ro a cerut intrarea în insolvenţă.

4 august 2021

Compania Corsar Online, care a înregistrat pierderi nete consecutive în ultimii trei ani, cu un vârf de 3,5 mil. lei în 2020, a solicitat în data de 2 august să intre în insolvenţă, conform unui dosar înregistrat la Tribunalul Bucureşti, scrie ZF.

În 2020 compania a raportat afaceri de 127 mil. lei (in scadere de la 204 mil. lei in 2019) şi o pierdere netă de 3,5 mil. lei (faţă de o pierdere de 0,84 mil. lei în 2019).

Datoriile totale la finele anului 2020 se ridicau la 14 mil. lei, mai mici faţă de anul precedent, iar capitalurile proprii erau de minus 4 mil. lei, conform datelor de la Finanţe.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?