[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Deloitte România numește doi noi directori în cadrul departamentului Consultanță Financiară

28 august 2023

Deloitte România îi numește pe Dragoș Cruceru și Mihail Bucheru în pozițiile de directori în cadrul departamentului Consultanță Financiară, începând cu data de 1 septembrie 2023.

Practica noastră de consultanță financiară a crescut semnificativ în ultimii ani, iar contribuția unor profesioniști dedicați, precum Dragoș și Mihail, a fost esențială pentru acest parcurs. Experții noștri în corporate finance au fost implicați în proiecte diverse și importante, inclusiv în unele dintre cele mai mari și complexe fuziuni și achiziții și finanțări de pe piață, în timp ce echipa specializată în investigarea fraudelor este lider pe piața locală datorită expertizei sale, cu ajutorul căreia care oferă soluții valoroase și inovatoare nu doar clienților din România, ci și celor din alte țări europene. Felicitări colegilor mei pentru această promovare, pe care o merită pe deplin”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România și Moldova.

Dragoș Cruceru (foto stanga) s-a alăturat echipei Deloitte România în 2010 și recent a preluat conducerea echipei de corporate finance. El are 20 de ani de experiență în oferirea de consultanță în finanțări, fiind implicat în proiecte pentru entități din mediul privat și din cel public din diferite domenii, inclusiv energie și resurse, sănătate, servicii financiare, construcții, transporturi și bunuri de consum. Dragoș a coordonat cu succes mai multe tranzacții de fuziuni și achiziții, lucrând fie de partea vânzătorului, fie a cumpărătorului, în proiecte care au implicat antreprenori, companii private, multinaționale, fonduri de investiții private și instituții guvernamentale. Una dintre tranzacțiile recente la care a lucrat este achiziția Twispay de către Elrond Network.

Mihail Bucheru (foto dreapta) face parte din echipa Deloitte România de investigare a fraudelor din 2018. El are peste zece ani de experiență în investigații privind fraude, inclusiv digitale, eDiscovery, prevenirea și combaterea corupției, precum și în litigii, lucrând cu companii active în sectoarele energie și utilități, petrol și gaze și auto. A gestionat peste 50 de proiecte de specialitate în România și în regiunea Europei Centrale, asistând companii în situații de criză, contribuind la protejarea organizațiilor prin reducerea riscului general de fraudă și la creșterea gradului de conștientizare asupra riscurilor specifice. Mihail este expert certificat în detectarea fraudelor și a absolvit recent un program de EMBA la Universitatea Maastricht.

_____________

Cu aproape 100 de angajați, practica de Consultanță Financiară a Deloitte România furnizează servicii de asistență în obținerea de finanțare (corporate finance), consultanță în tranzacțiile de fuziuni și achiziții, servicii de investigare a fraudelor, de evaluare și modelare, servicii de creare de valoare (value creation services), precum și de reorganizare.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?