[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Decembrie este luna ofertelor de Craciun pe cardurile de credit

17 decembrie 2010

17 decembrie, 2010 – Bancile anunta prelungiri ale perioadei de gratie sau lanseaza jocuri interactive online cu cadouri. Unii emitenti lanseaza introducerea posibilitatii de plata in rate iar altele extind pana la 23 de rate fara dobanda acest program. Insa cel mai intalnit “cadou” de sarbatori pe cardurile de credit este bonusul aplicat la valoarea cumparaturilor ca urmare a parteneriatelor incheiate intre emitenti si diferite centre comerciale sau comercianti.

Oferta GarantiBank pe cardurile de credit Bonus Card presupune un bonus de 5% din valoarea cumparaturilor efectuate in peste 70 de magazine partenere din centrul  comercial Băneasa Shopping City, inclusiv din Feeria. In plus, detinatorii unui card de credit Bonus Card pot beneficia de 3 rate suplimentare fara dobanda si comisioane, care se adauga atat la numarul standard de rate disponibil la oricare comerciant partener Bonus Card din centrul comercial, cat si la numarul de rate practicat in timpul campaniilor speciale.

Posesorii de carduri de credit de la Banca Romaneasca primesc si ei un bonus de 3% pentru toate achiziţiile efectuate la comercianţi în perioada 1 decembrie 2010 – 31 ianuarie 2011. Bonusurile vor fi acordate lunar, pentru orice tranzacţii de minimum 100 de RON efectuate la comercianţi şi pe internet în perioada menţionatã.

Strategia noastrã pentru perioada urmãtoare este sã ne întãrim poziţia pe segmentul cardurilor de credit prin lansarea de oferte competitive„, a declarat Lakis Couninis, Director Executiv Unitate Retail, in cadrul Bancii Romanesti.

Recent, BCR si Alpha Bank au lansat propriile programe de plata in rate si au oferte in derulare. In cazul BCR, numarul de rate fara dobanda variaza de la un comerciant la altul, in intervalul minim 2 – maxim 12 rate si este afisat in locatia Comerciantului Partener BCR inclus in program. Numarul de rate cu 0% dobanda pentru care a optat detinatorul de card apare tiparit pe chitanta POS la autorizarea tranzactiei.

In prezent, in programul BCR au intrat hypermarketul Real, si o serie de alte magazine de mobila si incaltaminte. “In perioada imediat urmatoare vom extinde aceasta facilitate de plata si catre alte segmente de maxim interes pentru clienti, cum ar fi: electronicele, articole de imbracaminte, zona farma si servicii medicale, agentii de turism, s.a.”, a declarat Igor Zganjer, directorul executiv al Directiei Carduri din cadrul BCR.

Lansat in mai 2010, programul “rate fara dobanda” al Raiffeisen Bank este inca in derulare pana la sfarsitul acestui an. Prin acest program posesorii cardurilor de credit pot beneficia de pana la 12 rate sau bonusuri de pana la 15% acordate la efectuarea tranzactiilor pe card.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?